Adverteren

Lifehacking.nl biedt diverse mogelijkheden aan adverteerders om zich te profileren. Wij verkopen zelf en werken samen met Adfactor voor native advertising en advertorials. Voor advertentiemogelijkheden en tarieven kunt u contact opnemen met Adfactor via ontdekdekracht@adfactor.nl of sales@reshift.nl.

Lifehacking.nl

Lifehacking.nl is een van de meest invloedrijke websites van Nederland die zich richt op de thema’s slimmer werken en slimmer leven. Om de kennis over lifehacking verder te verspreiden wordt er gebruik gemaakt van verschillende kanalen, waaronder:

Wat is Lifehacking.nl?

Sinds 1 september 2007 is lifehacking.nl in de lucht, en nu al trekt lifehacking.nl maandelijks 130.000 unieke bezoekers die gemiddeld zo’n 240.000 pagina’s bekijken, en dit aantal groeit maandelijks gestaag. Het aantal bloggers dat schrijft voor lifehacking.nl is inmiddels uitgegroeid tot een aantal van ongeveer 120 enthousiaste professionals en zelfstandig ondernemers die het leuk vinden om hun kennis te delen en die dagelijks manieren bedenken en tegenkomen om je werk en je leven leuker en makkelijker te maken.

Wat vinden bezoekers het meest interessant aan lifehacking.nl?

Het meest worden de kleine weetjes gewaardeerd, de simpele kleine tips die het leven net wat makkelijker maken. Ook de verrassing om steeds nieuwe dingen te lezen over wat je nog niet wist wordt gewaardeerd. Tenslotte is de diversiteit en het verschil aan inzichten en onderwerpen ook een punt van waardering voor ons.

Bereik

Het bereik van lifehacking.nl wordt gemeten met Google Analytics en geeft inzicht in het aantal pageviews, unieke bezoekers en het bezoekgedrag.

Pageviews per maand: ca. 240.000 pageviews
Bereik per maand: ca. 130.000 unieke bezoekers

Bezoekersprofiel

geslacht: man 50%, vrouw 50%
leeftijd: 25 – 65 jaar
opleiding: hoog opgeleid
interesses:Technophiles, Movie & TV lovers, News junkies, Shutterbugs, Shoppers, Travel Buffs and Home decor Enthusiasts.

Download hier de factsheet in PDF: Lifehacking Factsheet
Meer informatie vindt u in onze tariefkaarten

Veelgelezen artikelen

Thuistips

Persoonlijke ontwikkeling

Techniek

Werkgerelateerd

Interesse?

Neem voor advertentiemogelijkheden en tarieven contact op met Adfactor via ontdekdekracht@adfactor.nl of sales@reshift.nl