Bloggers

Redactie Lifehacking

Redactie Lifehacking

Lifehacking.nl gaat over slimmer werken en slimmer leven. Diverse auteurs schrijven over het snijvlak van kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling, timemanagement en digitale innovaties. Lifehacking organiseert regelmatig activiteiten en we geven workshops, brainjams en lezingen over lifehacking-gerelateerde onderwerpen.

Frank Meeuwsen

Frank Meeuwsen is een onafhankelijk digitaal strateeg in zijn bedrijf The Incredible Adventure starts here... en oprichter van de website Lifehacking.nl. Tevens is hij voor Evernote de Nederlandse ambassadeur Zakelijk Gebruik.

Frank gelooft sterk in Getting Things Done. Nu nog het in de praktijk zien te houden. Je vindt hem vooral op Twitter en Google+.

Lub Snoek

Lub Snoek

Dat kan makkelijker.

Janine Sterenborg

Janine is freelance journalist, (web)redacteur en (SEO)tekstschrijver. Ze heeft de website Nordic Vibes opgericht omdat ze nergens al het moois uit Scandinavië op één plek kon vinden. Op haar eigen website JanineSchrijft vind je artikelen en persoonlijke blogs. Momenteel reist ze plaatsonafhankelijk door, inderdaad, Scandinavië.

Chwhynny Overbeeke

Arjan Broere

Arjan schrijft niet meer voor Lifehacking. Kijk voor recente blogs op arjanbroere.com

David Kers

David Kers

Gastauteur

Lifehacking.nl verwelkomt alle interessante artikelen die bij ons platform passen. Wil je ook een gastartikel schrijven? Neem dan contact met ons op!

Patrick Mackaaij

Patrick Mackaaij deelt als blogger hier en op zijn weblog Eenmanierom.nl kennis over slimmer werken, timemanagement en Getting Things Done. Neem contact op met patrick@eenmanierom.nl als je efficiënter wilt werken of als je op basis van opbouwende kritiek de gebruikservaring van je product of dienst wilt optimaliseren.

Volg Patrick op Twitter, LinkedIn, Google+ of Facebook.

Patrick Loonstra

Patrick werkt voor zichzelf en helpt bedrijven, producten en services aan Branding & Design. Dit door de liefde voor vorm, design, strategie en de digitale wereld te combineren.

Verder vooral bekend van buxx.nl, Twitter, G+, van Dribbble en natuurlijk Lifehacking.nl

Freerk Terpstra

Na mijn hbo bachelor communicatie (Inholland) heb ik communicatiewetenschap aan de UvA gestudeerd. Mijn bachelorscriptie bij Inholland ging over Het Nieuwe Werken en de mogelijkheid om online samen te werken in een virtuele organisatie. Bij de UvA ging mijn thesis over sociale media en de kansen voor bedrijven om dit goed in te zetten. Inmiddels werk ik als consultant bij Rapid Circle. Ik geef advies op het gebied van interne communicatie, met voornamelijk op het inzetten van online tools om de interne communicatie te verbeteren. Wij gebruiken daar Office 365 voor, met een belangrijke rol Sharepoint Online en Yammer.

De vrije tijd wordt gevuld met hardlopen, basketballen en het kijken van documentaires.

Volg me op Twitter en Google+.
Ik kan één kaarttruc

Jerre Lubberts

Jerre Lubberts gelooft heilig dat 'werken' veel leuker en beter kan en vaak moet. Het is zijn passie hierbij te helpen. Hij deelt graag zijn kennis o.a. via spreekbeurten, artikelen en bijvoorbeeld in deze gratis webinars: http://www.academyofminds.com/training-workshop/gratis-webinars/
Jerre werkt als adviseur en verandermanager bij World of Minds. Dit bedrijf richt zich op het versterken van de 'denk- en doe-kracht' van mensen, teams en organisaties. Niet alleen om tijd en geld te besparen maar ook om te helpen sneller in te spelen op veranderingen en het werkplezier te vergroten. Door invoering van 'Slimmer Werken, Niet Harder' en door (denk)sessies te ondersteunen met een ervaren moderator en ‘livemindmapper’. Een sessie kan een vergadering, strategie-, brainstorm- of kennis-bijeenkomst zijn, maar ook een project start-up of een paneldiscussie tijdens een congres.
Zo heeft Jerre in teamverband geholpen een methode te ontwikkelen om met de inzet van 'visueel denken' moorden op te lossen, een regering te formeren, een dashboard te maken voor een Minister President en een kennismanagement 'best practice' voor een energie bedrijf wereldwijd in te voeren. Hij heeft diverse bedrijven (mede) opgericht waaronder BSO/Management Support Breda, Origin Desktop Outsourcing, InterimIC, de DHZ monitor, aHa!Coaching en World of Minds.
Jerre zet graag een lekker kopje koffie of thee voor je tijdens een goed gesprek aan de bar in het Hypershifterslab waar geëxperimenteerd wordt met nieuwe werkvormen, hij sessies faciliteert, (startende) ondernemers adviseert en ook trainingen geeft vanuit Academy of Minds.

Stefan Knapen

Stefan Knapen (1990) is een Geneeskunde student in Groningen, blogger en iemand die internet leuk vindt. Verder geeft Stefan training in Slimmer werken, maar dan voor studenten. Stefan blogt in het Engels over studeren op zijn website. Volg Stefan ook op Twitter!

Elvira van Noort

Elvira van Noort

Eigenaar EvN Media | trainer en docent in digitale journalistiek, media onderzoeker en veelzijdige wijsneus | meer op LinkedIn

Partner redactie

Partner redactie

Onze Partner-redactie levert redactionele diensten aan commerciële partners van Reshift. Artikelen die door deze redactie geschreven zijn, herken je aan het lichtblauwe Partner-label. De Partner-redactie opereert gescheiden van de reguliere Reshift-redacties, zodat de redactionele onafhankelijkheid van deze laatste groep gegarandeerd blijft.

De Partner-redactie maakt artikelen die aansluiten bij de interesses van de lezers/bezoekers van de verschillende titels van Reshift. Daarbij wordt - onder meer - gebruikgemaakt van informatiebronnen bij de commerciële partners. De onderwerpkeuze en de inhoud van dergelijke artikelen komen tot stand in overleg met deze partners. Reshift vindt het belangrijk dat deze artikelen duidelijk herkenbaar voor u zijn. Inderdaad, vandaar het Partner-logo.

Martijn Bloksma

Race car driver & content strateeg bij Brand New Journey Hij schrijft over bloggen, social media en productiviteit. Zoals over 5 snelle tips voor meer productiviteit.

Remmelt Mastebroek

Jelle Mostert

Jelle (1985) is oprichter van Jij Bent Een Superheld, studeerde Neurowetenschappen in Utrecht en specialiseerde zich de laatste jaren in alles wat met de hersenen te maken heeft. Op dit moment begeleid hij (internet)ondernemers om persoonlijk productiever te worden, zodat ze supersnel hun onderneming kunnen uitbouwen en laten groeien. Volg Jelle via: Facebook, @jijbentsuper op Twitter of Google+.

Mark Gamble

Annemarie Korevaar

Annemarie Korevaar werkt als eindredacteur bij Computer Idee. Komt met een fulltime baan, een puberzoon en een huishouden structureel tijd te kort. Lifehacking is dus essentieel.

Elmar Rekers

Jelle Peterse

Jelle Peterse

Jelle schrijft voor Lifehacking.nl, MacWorld.nl en Computer!Totaal. Verder is hij professioneel OV-reiziger, is hij vaak in de bioscoop te vinden, en eet hij graag bij Smullers. Ook schrijft hij graag zijn ergernissen van zich af op zijn film-blog SuperAwesomeMovieReviews.wordpress.com

Daan

Simpel, simpeler, simpelst. Het leven gaat te snel om je tijd te verdoen. Elke lifehack die tijd bespaart is er één!