DIY Productiviteit

19 januari Lifehacking Meetup Amersfoort

Geschreven door Frank Meeuwsen

Op 19 januari organiseren we de tweede Lifehacking Meetup. Omdat het nog een beetje nieuwjaar is, noemen we het de Lifehacking Nieuwjaars Meetup. Je bent van harte welkom bij Seats2Meet Amersfoort (lokatie CS) om samen met een aantal auteurs van de site van gedachten te wisselen en nieuwe tips en tricks te leren. Er is altijd iemand van Lifehacking aanwezig van 9 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds dus kom langs wanneer je wilt. We hebben geen officieel programma, er zijn geen lezingen, productpresentaties of andere workshops. Gewoon aan tafel met elkaar van gedachten wisselen. Neem gerust je laptop of andere gadget(s) mee, er is gratis wifi op de lokatie. De toegang is gratis maar we stellen het op prijs als je via de Meetup pagina je komst aankondigt. Hopelijk tot 19 januari!

over de auteur

Frank Meeuwsen

Frank Meeuwsen is een onafhankelijk digitaal strateeg in zijn bedrijf The Incredible Adventure starts here... en oprichter van de website Lifehacking.nl. Tevens is hij voor Evernote de Nederlandse ambassadeur Zakelijk Gebruik.

Frank gelooft sterk in Getting Things Done. Nu nog het in de praktijk zien te houden. Je vindt hem vooral op Twitter en Google+.

Reageer

2 Reacties