DIY Productiviteit

Een cadeautje voor jou van lifehacking.nl

Nu twee lifehacking boeken te downloaden

Er zijn opnieuw 2 lifehackingboeken gratis te downloaden: ‘Slimmer werken vanaf nu!’ en ‘150 lifehackingtips’. Ik ben groot voorstander van het gratis verspreiden van e-books (bekijk hier een presentatie over dit onderwerp).

Slimmer werken vanaf nu! Schermafbeelding-2009-12-02-om-2-dec-2009-11.32.54-224x300

Slimmer werken vanaf nu! door Anja Wassenaar is een heldere uiteenzetting over allerlei aspecten van slimmer werken: de noodzaak ervan, stappen om slimmer te kunnen werken en handleidingen voor concrete toepassing. Na een algemene introductie geeft het concrete en praktische tips om op een nieuwe en slimmere manier om te gaan met je werk en informatiestroom als kenniswerker.
Door ‘Slimmer werken vanaf nu!’ maak je kennis met eenvoudige manieren en tips om slimmer te werken. Deze zijn gemakkelijk te leren en leveren direct resultaat op.

Het is als inleiding op slimmer werken te lezen maar de hoofdstukken kunnen ook afzonderlijke gelezen worden. Daarmee is er nu een boek dat gezien kan worden als een handleiding voor slimmer werken. Slimmer werken vanaf nu! is te koop bij lifehackingshop.nl maar nu ook gratis te downloaden op lifehacking.nl!

150 lifehacking tips 9789089650481-150

Recent is de nieuwe editie van 100 Lifehackingtips uitgebracht: ‘150 Lifehackingtips om slimmer en efficiënter te werken’. Het is een nieuwe druk van het boek 100 Lifehackingtips. Er zijn een aantal tips uitgelaten en zo’n 70 nieuwe tips toegevoegd van de auteurs van lifehacking.nl.

Je kunt het boek voor 19,90 aanschaffen bij lifehackingshop.nl maar is nu dus ook gratis te downloaden via de download-pagina op lifehacking.nl!

Veel leesplezier!


over de auteur

Martijn Aslander

Ik ben Lifehacker, Connector en Resourcerer. Mijn leven draait om dynamiek, spelen en leren. Dit doe ik door mensen, informatie en ideeën bijeen te brengen.

We leven in een boeiende tijd, en ik probeer mensen en organisaties (verzamelingen mensen :) ) te helpen meer uit deze netwerk- en informatiesamenleving te halen.

Ik vraag geen geld voor mijn activiteiten, maar vindt het wel erg prettig om achteraf gecompenseerd te worden voor de waarde die ik creëer, waarbij ik geleerd heb ruimer te kijken dan vanuit het monetaire alleen.

Reageer

9 Reacties