DIY

Extra Google Play tegoed bij Startselect

Partner redactie
Geschreven door Partner redactie

Ter ere van de Paris Games Week geeft Startselect tijdens dit event 10% extra Google Play tegoed bij al je giftcards van €25 en €50 en €100. Dit betekent dat je dus kunt genieten van 10% extra games, apps, muziek en films. Deze aanbieding is alleen geldig tijdens de Paris Games week, vanaf 1 tot en met 5 november.

Dat Startselect deze mooie actie heeft ingezet is niet voor niets. Samen met Google Play sponsoren ze namelijk een toernooi in dit geweldige evenement. Zo kun jij extra genieten van de Paris Games Week, ook al kun je er zelf niet bij zijn.

Net als bij andere grote evenementen komen grote namen als PlayStation, Xbox en Nintendo weer met belangrijk nieuws. Nieuwe releases, nieuwe titels, release data en natuurlijk veel teasers om je op te warmen voor wat er gaat komen. Fans van diverse games kunnen niet wachten om weer een glimp op te vangen van wat deze bedrijven voor ons in petto hebben. Natuurlijk gebeurt er meer dan alleen dat. Je kunt als eerste de nieuwste games spelen, of juist genieten van titels die net uitgekomen zijn. Daarnaast worden er ook live toernooien gehouden. Deze toernooien worden georganiseerd door de ESWC en de ESL.

ESWC Clash Royale toernooi

Een van deze grote toernooien wordt gehouden met Clash Royale. Maar liefst 48 spelers gaan het in een afvalbracket opnemen tegen elkaar. Ze strijden om een prijzenpot van 15.000 dollar. Het gehele toernooi wordt live op het podium gespeeld met genoeg ruimte voor publiek. Tijdens de Paris Games Week laten de beste Clash Royale spelers zien hoe je het spel nu echt moet spelen. Je kunt live meekijken met gevechten en zien wie de winnaar van het toernooi wordt.

In eerste instantie zou slechts één Nederlander (Surgical Goblin) meedoen aan dit toernooi, maar er is dit jaar een tweede Nederlander (Dion) bekend gemaakt die gaat strijden om die felbegeerde prijzenpot van 15.000 dollar. Houd deze twee spelers dus zeker in de gaten! Voor het volledige speelschema kijk je op de site. Bij een echt toernooi horen natuurlijk ook commentatoren. CorpsRoyale is de commentator voor de Nederlandse kijkers. Kijk voor een Engelstalige spreker naar een livestream van Orangejuice, Enchatin of Woodie. Er is een grote kans dat je van dit toernooi veel kunt leren en waarschijnlijk weer een stukje beter wordt.

over de auteur

Partner redactie

Partner redactie

Onze Partner-redactie levert redactionele diensten aan commerciële partners van Reshift. Artikelen die door deze redactie geschreven zijn, herken je aan het lichtblauwe Partner-label. De Partner-redactie opereert gescheiden van de reguliere Reshift-redacties, zodat de redactionele onafhankelijkheid van deze laatste groep gegarandeerd blijft.

De Partner-redactie maakt artikelen die aansluiten bij de interesses van de lezers/bezoekers van de verschillende titels van Reshift. Daarbij wordt - onder meer - gebruikgemaakt van informatiebronnen bij de commerciële partners. De onderwerpkeuze en de inhoud van dergelijke artikelen komen tot stand in overleg met deze partners. Reshift vindt het belangrijk dat deze artikelen duidelijk herkenbaar voor u zijn. Inderdaad, vandaar het Partner-logo.

Reageer