DIY

Gratis series kijken met Terrarium TV

Terrarium TV Lifehacking
Lub Snoek
Geschreven door Lub Snoek

Na de nodige opschudding rondom Popcorn Time, is er een soortgelijk programma op de markt gekomen onder de naam Terrarium TV. Nee, dit programma’s heeft niets met terrariums te maken; het is gewoon een programma om met behulp van MX Player gratis allerlei series te kijken. Het verschil met Popcorn Time? Er staan geen films op Terrarium TV. Lees ook: Zo exporteer je WhatsApp-chats.

Terrarium TV 1

Installeren

Doordat Terrarium TV niet bepaald legaal is, is de applicatie niet te vinden in de Google Play Store. Je kan het programma echter wel gewoon downloaden vanaf deze website. De videospeler die je nodig hebt voor de app, MX Player, is wel gewoon te vinden in de Play Store.

Terrarium TV 2

Ondertiteling

Naast het bekijken van series, is het met Terrarium TV ook mogelijk om ondertiteling toe te voegen aan de afleveringen die je kijkt. De app raadpleegt automatisch de meest populaire website voor ondertiteling in een taal naar keuze en deze kun je één voor één testen of ze synchroon zijn met jouw stream. Hoewel je elke aflevering opnieuw ondertiteling moet opzoeken en toepassen, is het een leuk extraatje.

We zeggen er wel bij dat het gratis bekijken van series niet bepaald legaal is. Hoewel we de apps niet hebben kunnen betrappen op het bevatten van malware of virussen, is het gebruik van deze applicatie volledig op eigen risico.

Terrarium TV is alleen beschikbaar voor Android 4.0.1 of hoger.

over de auteur

Lub Snoek

Lub Snoek

Dat kan makkelijker.

Reageer

15 Reacties