DIY

Hoe krijg je bij Netflix toegang tot het Amerikaanse aanbod

Sinds 11 september dit jaar is Netflix ook in Nederland verkrijgbaar. Voor 7,99 euro per maand kunnen gebruikers onbeperkt online naar films en series kijken. Netflix is een fijne dienst als je graag veel films en tv-series kijkt. Alle films en series worden gestreamd in goede kwaliteit met goede ondertitels. De films en series zijn te bekijken op de computer, telefoons en tablets. En, hij onthoud waar je gebleven bent. Ook als je op de computer begint, en verder gaat op je mobiel. Op dit moment heeft Netflix een openingsactie, namelijk: de eerste maand gratis onbeperkt kijken. Je kunt dan meteen goed zien wat je van de dienst kan verwachten en hoe goed het werkt.

Aanbod

Wat direct opvalt is het aanbod. Dat is in Nederland helaas nog niet heel uitgebreid. Door de extensie Mediahint te installeren in Chrome of Firefox is dit op te lossen. Daarmee krijg je toegang tot het Amerikaanse aanbod, wat veel groter is. Het werkt erg goed en is in een paar seconden geïnstalleerd.

Onderstaande video laat zien hoe je gemakkelijk de extensie installeert en hoe hij werkt

over de auteur

Freerk Terpstra

Na mijn hbo bachelor communicatie (Inholland) heb ik communicatiewetenschap aan de UvA gestudeerd. Mijn bachelorscriptie bij Inholland ging over Het Nieuwe Werken en de mogelijkheid om online samen te werken in een virtuele organisatie. Bij de UvA ging mijn thesis over sociale media en de kansen voor bedrijven om dit goed in te zetten. Inmiddels werk ik als consultant bij Rapid Circle. Ik geef advies op het gebied van interne communicatie, met voornamelijk op het inzetten van online tools om de interne communicatie te verbeteren. Wij gebruiken daar Office 365 voor, met een belangrijke rol Sharepoint Online en Yammer.

De vrije tijd wordt gevuld met hardlopen, basketballen en het kijken van documentaires.

Volg me op Twitter en Google+.
Ik kan één kaarttruc

Reageer

30 Reacties