DIY

IKEA hacks

Iedereen heeft wel iets van de IKEA in huis. Hoe erg mensen het wel niet vinden om er op de zaterdagmiddag heen te gaan, of hoe afschuwelijk men het vindt om iets in huis te hebben wat de rest van de  wereld ook heeft, zo’n beetje iedereen heeft wel iets van de Zweedse meubelgigant.

Elk meubelstuk moet je wel even zelf in elkaar zetten, met de bijgeleverde schroefjes en handleiding. Maar wat als je die handleiding nu aan de kant schuift en even verder kijkt wat je met de bouwpaketten kunt doen. Dan kun je er mee Lifehacken.

Op ikeahackers.net staan heel wat inspirerende projecten van mensen die de handleiding nét even anders hebben geïnterpreteerd of dat hele papiertje niet hebben aangeraakt. Vooral van het oplaadstation ben ik onder de indruk. Alle kabeltjes netjes weggewerkt, en de stekkertjes makkelijk bereikbaar.

over de auteur

Patrick Loonstra

Patrick werkt voor zichzelf en helpt bedrijven, producten en services aan Branding & Design. Dit door de liefde voor vorm, design, strategie en de digitale wereld te combineren.

Verder vooral bekend van buxx.nl, Twitter, G+, van Dribbble en natuurlijk Lifehacking.nl

Reageer

3 Reacties