DIY

Inspiratie nodig voor een originele Sinterklaassurprise?

Lub Snoek
Geschreven door Lub Snoek

Bij Sinterklaas horen natuurlijk surprises. Maar het kan lastig zijn om met een origineel idee op de proppen te komen. Om je op weg te helpen hebben we hier een paar geweldige bronnen ter inspiratie voor je verzameld, waarmee je gegarandeerd een originele surprise zal maken.

25 lifehacks voor een makkelijke Kerst

Inspiratie op Pinterest

Het grote online prikbord, perfect om inspiratie op te doen. Voor het gemak hebben we enkele Sinterklaas-boards voor je opgezocht.

Deze gebruikster heeft een leuk overzicht van surprises in allerlei soorten en maten. Van Minecraft en Angry Birds tot sneeuwpoppen en telefoons, alles komt aan bod.

Niet gevonden wat je zocht? Op dit board vind je nog meer surprises!

Zoek je stiekem een surprise met iets minder werk? Probeer deze onderbouw-surprises! Het thema van jouw feestdagen is “less is more”.

Bijna kant-en-klaar
Heb je na al die inspiratie nog steeds geen zin in het maken van een surprise? Gelukkig bestaat deze website. Belangrijk: kies een knipsel met ruimte aan de binnenkant voor je cadeau. Het enige wat je hoeft te doen is het knipsel uitprinten, uitknippen en in elkaar plakken. Weinig moeite, prachtig resultaat. Sinterklaas was nog nooit zo leuk!

over de auteur

Lub Snoek

Lub Snoek

Dat kan makkelijker.

Reageer

1 reactie