DIY

Zo verwijder je eenvoudig krassen op je telefoon!

Rijn
Geschreven door Rijn

Krassen op je beeldscherm van je telefoon zijn zo gemaakt. Om er voor te zorgen dat je telefoon weer straalt, hebben we een paar handige trucjes op een rij gezet. Hiermee verwijder je kleine en ondiepe krasjes. Lees ook: Verwijder vlekken bij een lekkage.

Tandpasta

Ga direct richting de badkamer, want tandpasta is namelijk een van de trucjes om krasjes van je beeldscherm te verwijderen. Het werkt simpel! Dep wat tandpasta op een wattenstaafje of een (schone) zachte doek en wrijf in een ronddraaiende bewegingen over het scherm totdat de kras weg is. Daarna verwijder je met een vochtig doekje de overtollige tandpasta van je scherm. Let op! het is belangrijk dat je geen tandpasta gebruikt waar gel in zit.

Baking soda

Ga meteen op zoek naar baking soda, want dit product is te gebruiken voor werkelijk alles. Niet alleen om je verbrande huid te verzorgen of om een stinkende prullenbak op te lossen, maar ook om dus krasjes van je beeldscherm te verwijderen. Meng twee delen baking soda met een deel water. Roer het om tot een dikke pasta. Doe daarna de pasta op een schone, droge doek en wrijf in een cirkelvormige beweging over het scherm. Verwijder daarna met een vochtige doek de overtollige resten baking soda.

Gebruik autokrasverwijderaar

Heb je nog een fles autokrasverwijderaar in de garage of auto liggen? Doe dan wat crème op een droge, schone doek en wrijf hiermee in een cirkelvormige beweging over de krassen van je scherm.

Babypoeder

Het is ook een optie om van babypoeder en water een pasta maken. De werkwijze is hetzelfde als bij de baking soda.

Plantaardige olie

Plantaardige olie heb je vast wel in huis. Kleine krasjes kun je verwijderen door het scherm met de olie in te smeren. Let op! Pas deze truc wel regelmatig toe voor het beste resultaat.

over de auteur

Rijn

Rijn

De rode draad in mijn leven wordt gevormd door een zeer grote interesse in wat mensen beweegt. Hoe communiceren mensen met anderen en zichzelf? Hoe ontwikkelen ze zich? Hoe leren ze? Wat drijft hen? Wat gebeurt er in dat hoofd?

Mijn passie is om mensen mogelijkheden te laten creëren die leiden tot groei, inzicht, nieuwe levensenergie en een grotere persoonlijke effectiviteit. Ik geloof in mensen en in hun mogelijkheden. Ik geloof dat zij door het beantwoorden van de vragen die zij zichzelf dagelijks stellen met meer overtuiging, plezier en energie hun leven kunnen leiden en hun werk kunnen doen.

Hoop dat mijn lifehacks hier aan bij dragen en leuk als je kritisch een reactie geeft op mijn artikelen.

Reageer

1 reactie