Gratis downloads

Vanaf de start van Lifehacking bieden we gratis downloads van diverse boeken aan. Want kennis moet zich kunnen verspreiden. Download een boek naar keuze en laat ons weten hoe je het vindt!

Upgrade Your Life « Other « Downloads

AttributeValue
Date postedOctober 9, 2008
Downloaded33845 times

Description

Besteed meer tijd aan dingen gedaan krijgen en minder tijd aan gehannes met de computer
Dit boek is geen computerhandleiding, en het is ook geen productiviteitsstimulator. Het is een mix van beide. Dit boek leert u de bekende grote productiviteitsmethodieken toe te passen op uw eigen desktop. Of u nu een Mac- of Windowsgebruiker bent, maar net genoeg weet om te kunnen doen wat u moet doen, of juist de slimmerik van de familie bent, hier zijn dé trucs voor u. Of u nu al bekend bent met lifehacking of niet, u zult smullen van dit buffet aan slimmigheden die technologie tot uw bondgenoot zullen maken in plaats van uw tegenstander.

Gina Trapani werkt zelfstandig als webontwikkelaar, Java-programmeur, maakt Firefox-extenties en is auteur. Ook heeft ze geschreven voor Wired Magazine, The New York Times en Time Magazine. Ze is de oprichter van Lifehacker.com, een software en productiviteitsweblog waar meerdere keren per dag nieuwe tips gepubliceerd worden.