Gratis downloads

Vanaf de start van Lifehacking bieden we gratis downloads van diverse boeken aan. Want kennis moet zich kunnen verspreiden. Download een boek naar keuze en laat ons weten hoe je het vindt!

Zen to Done « Other « Downloads

AttributeValue
Date postedNovember 20, 2008
Downloaded41196 times
Tagsgtd

Description

Het boek van Leo Babauta (Zenhabits.net) dat wereldwijd wordt gezien als de ultieme mashup van David Allen’s ‘Getting Things Done’ en Stephen Covey’s ’7 habits of successful people’.

Het is een feit dat we de komende 10 jaar een groot tekort krijgen op de arbeidsmarkt doordat de babyboom-generatie massaal met pensioen gaat. Een tekort dat we niet kunnen oplossen met harder werken, maar wel met slimmer werken.

Dit boek gaat over een manier om nieuwe gedragspatronen aan te leren die je meer bewust maken van de mogelijkheden om je heen. Het beschrijft vervolgens de beste manier om richting te geven aan die mogelijkheden. Het boek gaat ook over manieren om te leren hoe je voldoende aandacht aan de juiste zaken kunt geven om verder te komen in de zaken die voor jou belangrijk zijn.
Heb je Steven Covey’s ’7 habits of highly effective people’ en David Allen’s ‘Getting Things Done’ al gelezen? Dan zal je in Zen To Done veel herkennen en er een praktisch handzaam boekje bij hebben. Voor mensen die onbekend zijn met beide boeken zal Zen to Done ongetwijfeld een startpunt gaan vormen van een prachtige zoektocht naar hogere vormen van effectiviteit!
Wij zijn er trots op dat wij de kennis, inzichten, tips en trucs van Zen To Done weer kostenloos als download aan onze lezers kunnen aanbieden.
Via deze weg wensen wij dan ook iedereen alvast veel plezier met Zen to Done.