Gratis downloads

Vanaf de start van Lifehacking bieden we gratis downloads van diverse boeken aan. Want kennis moet zich kunnen verspreiden. Download een boek naar keuze en laat ons weten hoe je het vindt!

Slimmer Werken vanaf Nu! « Other « Downloads

AttributeValue
Date postedMay 27, 2010
Downloaded49660 times
Tagsauteursboeken, lifehackingtips

Description

Anja Wassenaar (cafe-eigenaar, Slimmer Werken-coach, lifehacker, organisator van congressen en Stand-up Inspiration) schreef een boek over Slimmer Werken.

Hoe ga je om met alle moderne technologieën, communicatiemogelijkheden en de grote hoeveelheid binnenkomende informatie? Slimmer werken begint met bewustzijn. Bewustzijn over waar je mee bezig bent, wat je nodig hebt en wat er dagelijks op je afkomt aan informatie en prikkels.

Geef jezelf een cadeautje: neem de tijd om even niet áán je werk te denken, maar óver je werk (en je leven) na te denken. Je zult zien, dat is een wereld van verschil. Leer je hoofd leger te houden, dat geeft ruimte voor creativiteit, nieuwe ideeën en het geeft je rust, waardoor je de dingen die je doet met meer aandacht en plezier zult gaan doen.

Door Slimmer werken vanaf nu! maak je kennis met eenvoudige manieren en tips om slimmer te werken. Deze zijn gemakkelijk te leren en leveren direct resultaat op.