Onderweg

De ultieme lifehack voor je wereldstekker

Lub Snoek
Geschreven door Lub Snoek

Wanneer je op reis gaat naar landen als Engeland of de Verenigde Staten, heb je een aparte stekker nodig om bijvoorbeeld je laptop of smartphone op te laden met je Nederlandse adapter. Je kunt natuurlijk voor ieder apparaat een reisstekker meenemen, of om beurten je apparaten opladen. Er is echter een eenvoudige truc waarmee je met 1 wereldstekker al je apparaten van stroom kan voorzien!

Hoe ver kun je reizen binnen 24 uur?

Stekkerdoos

Door een stekkerdoos mee te nemen, heb je maar 1 wereldstekker nodig om in één klap meerdere Nederlandse stopcontacten tot je beschikking te hebben in bijvoorbeeld je hotelkamer. Door een stekkerdoos met USB-ingangen zoals deze mee te nemen, kun je zelfs de adapters van je telefoonoplader thuis laten! Het idee voor deze hack kwam via Reddit van een Engelse toerist die de hack toepaste voor zijn vakantie naar Europa.

 

over de auteur

Lub Snoek

Lub Snoek

Dat kan makkelijker.

Reageer

1 reactie

  • Ben stiekem wel jaloers op die Amerikaanse reisstekkers: opvouwbare pennen, veel ruimte voor stekkers, usb en surgeprotection. Begrijp nooit dat die niet voor Europese stekkers worden aangeboden…