Onderweg Persoonlijk Productiviteit

Zo download je een video op Netflix

Isabeau Engelaar
Geschreven door Isabeau Engelaar

Mocht je het nog niet gehoord hebben, vanaf nu is het  mogelijk om films en series te downloaden van je favorieten streaming service. Door een video te downloaden kan je ook offline je favoriete film of serie bekijken. Dit bespaart je aardig wat data als je onderweg bent en je bent niet afhankelijk van de lokale wifi. Hier leggen we uit hoe je films van Netflix download op je iPhone. Lees ook: De 9 beste tips voor het gebruik van Netflix. 

Netflix Originals

Het icoontje om een video te downloaden is te vinden naast de afspeelknop. Deze optie is voor iedereen beschikbaar, maar nog niet voor alle titels gaat het downloaden op. Eigen Netflix-producties zoals de nieuwe serie The Crown zijn nu al direct te downloaden, en ook Narcos valt hieronder! Buiten de “originals” zijn er ook veel aangekochte films en series beschikbaar.

Update

Om Netflix-video’ s te downloaden moet je wel de laatste versie van de app op je smartphone hebben staan. Om video’s offline te bekijken, heb je een iOS-of Android toestel nodig.

Stap 1.

Onder het kopje Beschikbaar voor downloaden vind je alle series en films die nu beschikbaar zijn. Het zijn nu dus vooral Netflix Originals, maar het aanbod is zeker groot genoeg om een tijdje vooruit te kunnen.

 netflix-download

Stap 2.

Onder Mijn downloads staan al je gedownloade video’s die je nu dus ook onderweg kunt bekijken zonder data te verbruiken.

netflix-downloaden-2

Pak de popcorn er maar bij!

over de auteur

Isabeau Engelaar

Isabeau Engelaar

Reageer