Over Lifehacking.nl

Lifehacking gaat over slimmer werken en slimmer leven. Diverse auteurs schrijven over het snijvlak van kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling, timemanagement en digitale innovaties.

Lifehacking organiseert regelmatig activiteiten en we geven workshops, brainjams en lezingen over lifehacking-gerelateerde onderwerpen.

De volgende thema’s komen op de site aan bod:

 1. Digitale ontwikkelingen om slimmer te werken
 2. Tips voor gebruik van handige apps
 3. Tips in en om kantoor
 4. Tips in en om het huis
 5. Persoonlijke ontwikkeling
 6. Open Source Hardware

Wil je meer weten over het fenomeen Lifehacking, klik dan eens op de onderstaande links

Geschiedenis

Frank Meeuwsen, Martijn Aslander en Sanne Roemen hebben de bloggers om zich heen verzameld, Annedien Hoen tekende voor de vormgeving van versie 1 en het logo van Lifehacking, Jasper Jobse voor versie 2. Daan Kortenbach heeft de code geschreven, Orangevalley heeft de tweede versie van Lifehacking gebouwd. Hierna hebben Remkus de Vries van ForSite Media en Geert Booster van MarketiMedia in 2011 de site verder geoptimaliseerd en naar een nieuwe server verhuisd. In 2014 ontwikkelde Bianca Spierenburg van Studio Polkadot de nieuwe visuele identiteit, Patrick Loonstra ontwerpt de nieuwe site en Remkus de Vries zorgt voor de technische realisatie.

 

Reageer

8 Reacties

 • Hallo Lifehacking crew,

  Graag zou ik jullie boek willen kopen! Via de site moet deze geïmporteerd worden en dat kost geld. Het lijkt me dat deze ook gewoon vanuit Nederland verzonden kan worden? Kunnen jullie mij hier wat info over sturen?

  Bedankt!

 • Voor onze website zijn wij uitermate geïnteresseerd in jullie artikelen. Vandaag hebben wij het artikel over Handschrift als lettertype geplaatst. Uiteraard met jullie als bronvermelding.
  Hopelijk heeft dit jullie instemming.

 • Geachte heer / mevrouw,
  Bestaat er in Whatsapp Desktop / Web ook een mogelijkheid aan het einde van iedere dag een Back-up te verzenden naar een One-drive?
  Zo ja, hoe werkt dit?

 • Beste mensen, omdat ik vorige week geen nieuwsbrieven heb ontvangen, wilde ik in het archief kijken wat er verstuurd is. Maar ik kan er niet in omdat ik deze melden kreeg:
  Beveiligde verbinding mislukt

  Fout tijdens het verbinden met us1.campaign-archive.com. Peer ontving een geldig certificaat, maar toegang werd geweigerd. Foutcode: SSL_ERROR_ACCESS_DENIED_ALERT

  De pagina die u wilt bekijken kan niet worden weergegeven, omdat de echtheid van de ontvangen gegevens niet kon worden geverifieerd.
  Neem contact op met de website-eigenaars om ze over dit probleem te informeren.

  Meer info…

  Fouten als deze rapporteren om Mozilla te helpen kwaadwillende websites te herkennen en te blokkeren”

  Graag hoor ik van jullie hoe dit opgelost kan worden. Met vriendelijke groet