Persoonlijk Thuis

Deze winkels doen mee aan Black Friday!

Lub Snoek
Geschreven door Lub Snoek

Veel winkels doen tegenwoordig mee aan Black Friday, waardoor je aardig wat kan besparen! Black Friday valt dit jaar op 24 november en Cyber Monday op 27 november. Voor iedereen die graag wil profiteren van de korting, heeft Lifehacking uitgezocht wie er allemaal meedoen met Black Friday en Cyber Monday!

De 10 beste tips voor Black Friday

Geschiedenis

Oorspronkelijk werd de bekende vrijdagkorting rond 1965 in het leven geroepen om het seizoen in te luiden voor de kerstinkopen. Door enorme drukte op de wegen als gevolg van de enorme kortingsacties, werd de dag al snel omgedoopt tot Black Friday. In 2005 kwamen webwinkels met hun antwoord; Cyber Monday moest de klant door middel van fikse kortingen overhalen om massaal online te shoppen. En dat is ze in 2017 aardig gelukt ook.

In onderstaand overzicht noemen we de winkels die meedoen met Black Friday en Cyber Monday. Alle winkels geven korting over het hele weekend, tenzij anders aangegeven. Ook geven we aan als de korting voor specifieke productgroepen geldt.

Elektronica

Van witgoed tot consoles en van smartphones tot camera’s; deze winkels geven het hele weekend van vrijdag tot en met maandag flinke korting op elektronica!

Alternate

Bol.com (20 t/m 27 november)

CoolBlue (17 t/m 26 november)

MediaMarkt (vrijdag t/m zondag)

Wehkamp

BCC

Centralpoint.nl (Apple MEGA Madness 20 t/m 27 november)

Foto de vakman

Dyson (23 t/m 27 november)

AliExpress

Amac (vrijdag t/m zondag)

Amazon (20 t/m 27 november)

Hificorner

CameraNu

HP (vrijdag t/m zondag)

JBL

Je kunt natuurlijk alle losse wekwinkels afgaan, maar je kunt er ook voor kiezen een prijsvergelijker als Kieskeurig.nl te gebruiken.

Kleding

We noemden bewust de 40%-regel wat betreft kleding in ons artikel met tips. Steeds meer kledingwinkels doen mee met Black Friday en Cyber Monday en geven het hele weekend flinke korting.

Wehkamp (donderdag t/m maandag)

Adidas (woensdag t/m maandag)

Happy Socks

C&A (alleen op Black Friday)

Nike (woensdag t/m vrijdag)

Zalando (alleen op Black Friday)

About You (18 t/m 30 november)

Adidas

AliExpress

BALR

Bever

De Bijenkorf (donderdag tot en met zondag)

Coolcat

Hunkemöller (vrijdag tot en met zondag)

over de auteur

Lub Snoek

Lub Snoek

Dat kan makkelijker.

Reageer

9 Reacties