Persoonlijk

Weggeef Woensdag – Win een voucher voor een zomeroutfit!

Avatar
Geschreven door Frank Meeuwsen

Het is woensdag, dus weer eens tijd voor een Weggeef Woensdag! Vandaag mogen we van Outfittery een voucher ter waarde van € 100,- weggeven voor hun Personal Shopping Service voor mannen. Sorry dames, maar wellicht een leuk vaderdagcadeau?

Weet je nog wat Outfittery is? We hebben ze al eens getest en gereviewed bij Lifehacking en dat smaakte naar meer. Het uitgangspunt van Outfittery is simpel: Aan de hand van vragenlijsten, geselecteerde kleur- en kledingprofielen en een persoonlijk gesprek krijg je een aantal outfits toegestuurd. Je kunt deze thuis passen en zelf bepalen wat je wilt houden. De rest stuur je simpelweg terug en je betaalt wat je houdt. Easypeasy.

Wil jij kans maken op een voucher ter waarde van € 100,00 voor Outfittery? Ga dan naar onze Facebook-pagina en doe mee met de wedstrijd. In de comments van onze Facebookpost kun je je eigen kledinghack opgeven. De beste hack wint! Dus voor de duidelijkheid, deze Weggeef Woensdag kun je alleen op Facebook spelen. Niet hier in de reacties, niet op Twitter of elders. Succes!

 

over de auteur

Avatar

Frank Meeuwsen

Frank Meeuwsen is een onafhankelijk digitaal strateeg in zijn bedrijf The Incredible Adventure starts here... en oprichter van de website Lifehacking.nl. Tevens is hij voor Evernote de Nederlandse ambassadeur Zakelijk Gebruik.

Frank gelooft sterk in Getting Things Done. Nu nog het in de praktijk zien te houden. Je vindt hem vooral op Twitter en Google+.

Reageer