Onderweg Persoonlijk Thuis

Welke films kunnen we dit jaar nog verwachten?

Isabeau Engelaar
Geschreven door Isabeau Engelaar

Wie houdt er nu niet van op zijn tijd een film kijken. Thuis op de bank of in de bioscoop, via een streaming service of gewoon op tv. Het aanbod is groot en om de haverklap verschijnt er een nieuwe film. Benieuwd welke films er voor dit jaar sowieso op het programma staat? Lees ook: De 9 beste tips voor het gebruik van netflix.

Overzicht

Hieronder proberen we je ieder kwartaal een overizcht te geven van welke films je zeker niet mag missen. Het aanbod is ook dit jaar weer groot, er staan maar liefst 400 nieuwe films op de planning. Klik op de filmtitels voor de trailer. Niet van iedere film is al een trailer beschikbaar, maar voor zover mogelijk, klik op de link.

April

Uitgelicht

Deze maand komen twee vervolgfilms uit waar we stiekem wel een beetje naar uitkijken. Het inmiddels achtste deel van The Fast and the Furious komt deze maand uit maar ook Guardians of the Galaxy Vol. 2. De trailer van deze film beloofd aardig wat. Aan humor en actie en de nodige special effects geen gebrek.

guardians-galaxy-vol-2-new-logo

Verder deze maand

Mei

Uitgelicht images

The Circle is de naam van het internetbedrijf dat persoonlijke gegevens van klanten aan elkaar koppelt. De hoofdrolspelers zijn niemand minder dan Tom Hanks en Emma Watson. Tom Hanks hebben we vorig jaar regelmatig voorbij zien komen maar nu lijkt ook Emma Watson haar slag te slaan. Twee grote films in een korte tijd. Wij zijn er blij mee! De film is vanaf 11 mei in de bioscoop te zien.

Verder deze maand

Juni

Uitgelicht
Verder deze maand

 

Binnenkort komen we met een update met een overzicht van het derde kwartaal van 2017!

over de auteur

Isabeau Engelaar

Isabeau Engelaar

Reageer