Onderweg Persoonlijk Thuis

Welke films kunnen we verwachten in 2017?

films-2017
Isabeau Engelaar
Geschreven door Isabeau Engelaar

Wie houdt er nu niet van op zijn tijd een film kijken. Thuis op de bank of in de bioscoop, via een streaming service of gewoon op tv. Het aanbod is groot en om de haverklap verschijnt er een nieuwe film. Benieuwd welke films er voor dit jaar sowieso op het programma staat? Lees ook: De 9 beste tips voor het gebruik van netflix.

Overzicht

Hieronder proberen we je een maandelijks overzicht te geven van welke films je zeker niet mag missen. Het aanbod is ook dit jaar weer groot, er staan maar liefst 400 nieuwe films op de planning. Klik op de filmtitels voor de trailer. Niet van iedere film is al een trailer beschikbaar, maar voor zover mogelijk, klik op de link.

Januari

Uitgelicht

Assassin’s Creed is een verfilming van de gelijknamige populaire videogame. De hoofdrol wordt gespeeld door Michael Fassebender. De film gaat over een man genaamd Callum, hij ontdekt dat hij afstamt van een mysterieus en geheim genootschap, de Assassins. Assassins zijn sluipmoordenaars, het mag dus duidelijk zijn dat er genoeg actie en spanning te verwachten is. Zeker ook een aanrader voor niet-gamers. De film is sinds 5 januari ook in Nederland te zien.

naamloos

Verder deze maand

Februari

Uitgelicht 

Loving is een film die niet iedereen zou aanspreken en misschien zelfs een film die je over het hoofd gaat zien. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en vertelt het verhaal van Richard en Mildred Loving. Een gemengd kopel dat niet geaccepteerd wordt. De liefde die naar voor komt en de kracht vinden wij zeker het kijken waard. Vanaf 23 februari te zien in de bioscoop.

loving-movie

Verder deze maand

Maart

Uitgelicht

Naast de bekende verhalen van Kong en King Arthur die je zeker moet gaan kijken, vinden we dat de live-action versie van Beauty & the Beast ook wat extra aandacht verdient. De beauty, ofwel Belle, wordt door niemand minder gespeeld dan Emma Watson, een rol die perfect bij haar past. Ook met dit verhaal zijn we natuurlijk al bekend maar de trailer beloofd ons weer een mooi sprookje. Een langverwachte film die vanaf 29 maart dan eindelijk te zien is in de bioscoop.

beauty-beast-2017-movie-images

Verder deze maand

 

Binnenkort komen we met een update met een overzicht van het tweede kwartaal van 2017!

over de auteur

Isabeau Engelaar

Isabeau Engelaar

Reageer