Persoonlijk Thuis

De 5 beste bespaartips voor kerstversiering

bespaartips voor kerst lifehacking
Lub Snoek
Geschreven door Lub Snoek

Kerst is voor veel mensen verreweg de duurste tijd van het jaar. Toch kun je flink wat geld besparen als het aankomt op kerstversiering. Wij hebben 5 bespaartips voor kerstversiering! Lees ook: 25 lifehacks voor een onvergetelijke kerst.

1. Doe het zelf

De makkelijkste manier om te besparen is om iets zelf te maken! Websites als Pinterest en Instructables staan vol met DIY-projecten voor allerlei soorten kerstversiering.

pinterest

2. Kies goedkopere winkels

Het is natuurlijk verleidelijk om je huis te vullen met geweldige en vaak dure versieringen. Toch kun je ook voor een prikkie je kerstboom en woonkamer volhangen. Zo verkopen Lidl en Hema leuke en toch goedkope kerstversiering zoals kerstballen, inpakpapier en strikken. Als je twijfelt over de kwaliteit, kun je natuurlijk altijd even lang de winkel zelf!

3. Black Friday en Cyber Monday

Het weekend na Thanksgiving is er Black Friday en Cyber Monday. Het is misschien een beetje vroeg, maar tijdens deze kortingsdagen kun je flink besparen door kerstversiering te scoren!

4. Het laatste moment

De laatste dagen voor kerst worden kerstattributen steeds goedkoper. Als je wacht tot de dag voor kerstmis, kun je voor een prikkie je hele huis versieren. Omdat alle winkeliers van hun kerstspullen af willen, kunnen de kortingen oplopen tot wel 70%.

1_iakov-filimonov_shutterstock_428909668-1-1024x576

5. Na de kerst

Als je écht goedkope kerstversiering wil scoren, moet je simpelweg wachten tot na kerst. De dagen na kerst kan de korting op kerstbomen, inpakpapier en kerstballen oplopen tot wel 90%! Ok, je moet deze kerst even doorbijten, maar door alvast voor volgend jaar in te slaan, kun je enorm veel geld besparen.

over de auteur

Lub Snoek

Lub Snoek

Dat kan makkelijker.

Reageer