Thuis

Win je eigen smart-home installatie

Partner redactie
Geschreven door Partner redactie


Buurman en Buurman leggen het uit

Slimmer wonen is bereikbaar voor iedereen. Door het gebruik van techniek en gadgets kun je jouw wooncomfort aanzienlijk verhogen. Door slimmer te wonen ben je baas over je huis, dit begint met Toon®, dé slimme thermostaat. Zelfs s‘lands meest bekende en onhandige klunzen, Buurman en Buurman, zijn baas geworden over hun huis. Wil je ook jouw eigen ‘smart-home’ winnen? Bekijk dan de video van Buurman en Buurman en beantwoord, vóór 3 oktober de prijsvraag.

Ultiem wooncomfort met Toon®, de slimme thermostaat Licht aan-uit-aan-uit, temperatuur van snikheet tot lekker koel; in de video regelen Buurman en Buurman het allemaal zelf. Bekijk in de video hoe de thermostaat werkt en win je eigen home-installatie, bestaande uit: slimme verlichting, twee slimme stekkers en een slimme rookmelder.

Het prijzenpakket bestaat uit:
  • 1 starterspakket kleurenlamp
  • 2 slimme stekkers
  • 1 slimme rookmelder
prijzenpakket Beantwoord de vraag: Op welke apparaten kun je Toon aansluiten volgens Buurman en Buurman?

Helaas de win-actie is gesloten. De winnaar wordt per e-mail op de hoogte gesteld van de gewonnen prijs.

over de auteur

Partner redactie

Partner redactie

Onze Partner-redactie levert redactionele diensten aan commerciële partners van Reshift. Artikelen die door deze redactie geschreven zijn, herken je aan het lichtblauwe Partner-label. De Partner-redactie opereert gescheiden van de reguliere Reshift-redacties, zodat de redactionele onafhankelijkheid van deze laatste groep gegarandeerd blijft.

De Partner-redactie maakt artikelen die aansluiten bij de interesses van de lezers/bezoekers van de verschillende titels van Reshift. Daarbij wordt - onder meer - gebruikgemaakt van informatiebronnen bij de commerciële partners. De onderwerpkeuze en de inhoud van dergelijke artikelen komen tot stand in overleg met deze partners. Reshift vindt het belangrijk dat deze artikelen duidelijk herkenbaar voor u zijn. Inderdaad, vandaar het Partner-logo.

Reageer

8 Reacties