Thuis

Deze klusjes kun je beter in de winter doen!

Het is winter en soms kan het ’s nachts flink vriezen. Goed nieuws voor je huishouden. Deze huishoudelijke klusjes kun je namelijk juist doen zodra het vriest dat het kraakt.

Ambachtelijke huisvrouw Lana legt het je in deze video van tv-programma Kassa uit en heeft een paar handige tips in petto voor klusjes die je juist nu kunt doen.

Klusjes voor de winter

Vorst doodt alle huisstofmijt, waardoor je in die vrieskou dus allerlei dingen aan de lijn kunt hangen die je liever niet in de was doet! Ook kun je de koelkast en het milieu een handje helpen met bevroren potjes water in de koelkast en is de vrieskou het ideale moment om de vriezer schoon te maken.

 

over de auteur

Rijn

Rijn

De rode draad in mijn leven wordt gevormd door een zeer grote interesse in wat mensen beweegt. Hoe communiceren mensen met anderen en zichzelf? Hoe ontwikkelen ze zich? Hoe leren ze? Wat drijft hen? Wat gebeurt er in dat hoofd?

Mijn passie is om mensen mogelijkheden te laten creëren die leiden tot groei, inzicht, nieuwe levensenergie en een grotere persoonlijke effectiviteit. Ik geloof in mensen en in hun mogelijkheden. Ik geloof dat zij door het beantwoorden van de vragen die zij zichzelf dagelijks stellen met meer overtuiging, plezier en energie hun leven kunnen leiden en hun werk kunnen doen.

Hoop dat mijn lifehacks hier aan bij dragen en leuk als je kritisch een reactie geeft op mijn artikelen.

Reageer