Werk

Post-It van de offline muur de digitale wereld in

Geschreven door Patrick Loonstra

Zojuist heeft Post-It een eigen (gratis) app gelanceerd. Ik heb er even 5 minuten mee gespeeld en ben nu al fan. Het is zo vreselijk eenvoudig en vooral ook slim, dat ik niet snap dat ik dit nog nooit eerder heb gezien.

Evernote had ook een link gelegd met de kleine plak notities. Aantekeningen op verschillende kleurtjes kunnen automatische een bepaalde tag krijgen als je ze in Evernote opslaat. Maar met hun eigen app zijn ze bij Post-It een stukje verder gegaan.

Stel, je hebt een heel plan uitgedokterd, op de vierkantje papiertjes geschreven en op de muur hebt geplakt. En vervolgens lekker zitten schuiven, indelen en bijplakken. Dan hoeft dat hoeft niet het einde te zijn. Ze hoeven daar niet voor de rest van het jaar te hangen.
Met de app maak je een foto, die herkent de briefje en maakt ze digitaal. Simpel en logisch. Maar vervolgens kun je er op je iPhone of iPad mee verder schuiven. En dat is wel heel erg tof. Daarna kun je je brainstorm exporteren naar diverse formaten waaronder PDF of als een zip bestand met losse afbeeldingen van elke notitie. Die je dan weer in je eigen mindmap of notitieboek kunt gebruiken.

Meer info te te vinden op de site, of download gelijk in de AppStore

https://www.youtube.com/watch?v=l_GbqcPTcjU

over de auteur

Patrick Loonstra

Patrick werkt voor zichzelf en helpt bedrijven, producten en services aan Branding & Design. Dit door de liefde voor vorm, design, strategie en de digitale wereld te combineren.

Verder vooral bekend van buxx.nl, Twitter, G+, van Dribbble en natuurlijk Lifehacking.nl

Reageer

5 Reacties