13 november, Groningen: Lifehacking Academy

We draaien nu een tijdje met deze site. Een fanatieke ploeg bloggers die proberen hun kennis over thema’s die met lifehacking te maken te hebben te delen.
Binnenkort kun je de bloggers van hier een dag lang in actie zien. Met lezingen, workshops en unconferences.
We beginnen in Groningen, op 13 november. En het gaat Lifehacking Academy heten. Daarna is er op 11 december een in Arnhem. En er volgen er meer.
De lifehacking academy is een ‘real life’ verlengstuk of verankering van deze site. Met workshops over o.a. schitterend organiseren, Podcasting, timemanagement met Getting things Done, (samen-)werken met Web 2.0 en op de hoogte blijven van jouw favoriete websites met RSS houden wij je bezig. De hele dag kan je in de Palace of Wisdom op een ontspannen manier de experts bevragen. Ook zijn er vier parallele ‘unconference’ sessies, waarbij het publiek de expert is, begeleid door een ervaren discussieleider.
Het maakt niet uit of termen als RSS, social bookmarking en online netwerken nieuw voor je zijn of niet. Hier leer je hoe je informatie opspoort, organiseert, filtert en deelt, overzicht houdt en voorkomt dat je gaat lijden aan informatiestress. Deze dag ontdek je de voordelen die Lifehacking in je leven kan hebben. Je krijgt handvatten aangeboden om slimmer en vrijer te bewegen in de moderne informatie- en netwerksamenleving.
In tegenstelling tot traditionele congressen is deze dag -net als op het web- gebaseerd op drie pijlers: spelen, ontdekken en delen. Juist in zo’n omgeving wordt je je bewust van de vele mogelijkheden en leer je die direct op jouw manier in te zetten en toe te passen en door te geven aan je eigen netwerk.
Voor meer informatie, het programma en aanmelden ga je naar de website van Lifehacking Academy.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

7 Comments

 • Sanne Roemen
  Posted 25/10/2007 2:35 pm 0Likes

  Goede feedback over die prijs. Inderdaad, zakelijk te verantwoorden. Het is vooral een zakelijk event. Vooral voor kenniswerkers handig omdat je leert om te gaan met informatiestromen, automatisch op de hoogte blijven van ontwikkelingen op je vakgebied, marketing en projectmanagement met web2.0 tools, online netwerken en time-management. Erover lezen is iets anders dan het doen. Zou het zo kunnen zijn dat jullie, die deze website volgen eigenlijk al te veel weten over lifehacking? Ik bedoel dat je al bijna black belt bent en een offline event dus niet nodig hebt?

 • robert
  Posted 24/10/2007 8:53 pm 0Likes

  Ook ik ben zeker nieuwsgierig naar deze dag, maar die prijs zeg… Voor zakelijke evenementen wel te verantwoorden, maar niet prive. En zakelijk ga ik dit niet vergoed krijgen (wellicht dat ik het achteraf kan verkopen, maar nog niet vooraf…)
  Anyway, keep up the good work en overweeg eventueel eens alternatieve goedkopere opzet.

 • Onno
  Posted 24/10/2007 11:02 am 0Likes

  Zou wel willen, maar het zal een flinke klus worden mijn baas over te halen mij te turen., zelf ga ik het geld niet bijeen sprokkelen ben ik bang. Wel ga ik natuurlijk mijn beste hack verzinnen.

 • Filips
  Posted 23/10/2007 10:20 am 0Likes

  @Peter en Kay,
  Wij hebben jullie signaal opgepikt! Realiseer je wel dat deze bijeenkomst echt meer biedt dan alleen het internet, nl. de verbinding. Los van het feit dat fysieke evenementen nu eenmaal materie behelsen en dat heeft waarde en dus zijn prijs.
  Om alle trouwe bezoekers van Lifehacking.nl tegemoet te komen, hebben we besloten 10 kaarten te verloten onder de bezoekers van deze site.
  Volgende week komt hier een blog over, denk ondertussen hard na over je eigen beste lifehack…..it might do you some good 😉

 • Robbie Veldwijk
  Posted 22/10/2007 10:25 pm 0Likes

  Okay cool!!! Die in arnhem is bij mij in de buurt, eens eventjes kijken of 11 december kan!!!

 • Kaj
  Posted 22/10/2007 9:54 pm 0Likes

  Hoi Martijn,
  Ik vind die dag een hele gave opzet, maar ik zag later ook die prijs. Dat is mij te fors om te komen.

 • Peter Weessies
  Posted 22/10/2007 9:08 pm 0Likes

  Had hier nog nooit van gehoord…
  Nu is het voor de eerst keer bij mij in de buurt…
  ben sinds kort een echte lifehacker, en zou hier graag bij zijn…
  Maar helaas, die 299 euro kan ik helaas niet opbrengen, maar lang leve het internet waar ook alles te vinden is 😀

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: