17 juni: lancering van het eerste Nederlandse boek over lifehacking

“100 Lifehackingtips voor prettig en efficiënt werken” verschenen bij Van Duuren Media wordt op Lifehacking Academy Groningen gepresenteerd.

boek-lifehacking.jpg

In 100 Lifehackingtips staan handige, praktisch en onverwachte tips voor slimmer werken. De tips of eigenlijk hacks zijn geschreven door vaste en gastauteurs van lifehacking.nl en bieden nieuwe inzichten en toepassingen voor iedereen die dagelijks met een computer werkt. Het boek is samengesteld uit artikelen die op Lifehacking.nl zijn verschenen.

Het boek is bedoeld voor iedereen die in zijn werk gebruik maakt van een computer, maar geen idee heeft hoe je met een kleine inspanning een hoop dagelijkse taken veel makkelijker voor elkaar krijgt. Voor iedereen die veel op het web werkt, maar nog nooit van RSS heeft gehoord. En voor mensen die de schoonheid van een slimme vondst kunnen waarderen en er hun voordeel mee doen.

Het doel van Lifehacking: je productiviteit en werkplezier verhogen door dingen beter te organiseren waardoor alles gemakkelijker gaat, je minder tijd kwijt bent aan ‘rompslomp’ en meer tijd overhoudt voor de dingen die er echt toe doen, zowel zakelijk als privé. Meer doen dus, in minder tijd, op een leukere en slimmere manier.

Veel schrijvers van het boek zullen op Lifehacking Academy Groningen aanwezig zijn. (dus als je een exemplaar van het boek wilt met een heleboel handtekeningen: grijp in Groningen je kans!)

Meer informatie en de link naar de download is te vinden in deze blogpost.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

22 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: