5 bijzondere boeken om in de vakantiestemming te komen

Heb jij je vakantie al geboekt? Of zoek je nog een leuke bestemming? Lifehacking dook de bibliotheek in en brengt je alvast in de vakantiestemming met deze 5 boeken! 
https://lifehacking.nl/persoonlijk-tips/5-inspirerende-kookboeken-bomvol-gezonde-recepten/

1. De wereld in 27 vakantiedagen

De wereld in 27 vakantiedagen
Een reisgids voor de werkende mens. Inspiratieboek voor betaalbare en bijzondere bestemmingen, met alles over zelf zoeken en goedkoop boeken. De wereld in 27 vakantiedagen laat zien dat reizen prima te combineren is met een drukke baan en 27 vakantiedagen. Deze gids helpt je met plannen, zoeken en boeken op internet en geeft je praktische tips over hoe je de kosten laag kunt houden.
De wereld in 27 vakantiedagen biedt bruisende wereldbestemmingen, die gemakkelijker en goedkoper te bereizen zijn dan je denkt, zoals: Jeruzalem, Istanbul, Fez, India, Bolivia en Vietnam.

2. 365 dagen onderweg

365 Dagen onderweg
In 365 dagen onderweg neemt Floortje Dessing je mee op haar bijzondere reizen, maar inspireert ze je ook om zelf op reis te gaan.
Elke maand bezoekt Floortje een aantal afwisselende bestemmingen. Zo laat ze haar hand lezen in een hippiedorp in Arizona en maakt ze in Bhutan een tocht naar een van de mooiste kloosters ter wereld. 365 dagen onderweg zit bovendien boordevol persoonlijke reistips: bijvoorbeeld de beste manieren om een jetlag te bestrijden en gouden tips om goedkoop tickets te boeken.

3. De beste fotografietips van Lonely Planet

Fotografietips Lonely Planet
De beste fotografietips van Lonely Planet is een handzame, praktische fotografiegids voor op reis. Richard l’ Anson, reisfotograaf voor Lonely Planet, weet als geen ander hoe je alledaagse momenten bijzonder kunt maken. Alles komt aan bod: van compositie en belichting tot stijleffecten, voor alle camera’s van mobiele telefoons tot professionele camera’s. Aan de hand van 10 gouden regels legt Richard l’ Anson de basis van een goede foto uit. Daarna volgen 45 tips en voorbeelden om de regels in de praktijk te brengen.

4. Lonely Planet’s Best in Travel 2016

Best in Travel
Een heel leuk boekje met goede info over allerlei plekken waar je zelf niet direct aan denkt. Best in Travel is een super boek als je nog twijfelt over de vakantie locatie.

5. Weg van de wereld

Een vrouw, haar fiets en 28.000 kilometer avontuur van Nederland naar Australië. In Weg van de wereld neemt ze de lezer achterop haar fiets mee van Nederland naar Australië. Er volgen vele ontmoetingen met zowel lokale bevolking alsook andere fietsers. Ze wordt op veel plaatsen door de mensen met veel vreugde begroet, eet mee of krijgt een overnachtingsplaats aangeboden. Onderweg beschrijft ze met oog voor detail de afgelegde route, de levensomstandigheden van de mensen, de natuur en eventuele bezienswaardigheden.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

  • Miramar
    Posted 22/05/2016 1:17 pm 0Likes

    Thanks voor deze leuke boeken!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]