5 dingen die je nog niet wist over je iPhone

Je gebruikt je iPhone waarschijnlijk elke dag. Veel handelingen gaan al op de automatische piloot en je kent je telefoon als je broekzak. Toch zijn er in iOS enkele details verstopt die je waarschijnlijk nog niet waren opgevallen!

https://lifehacking.nl/onderweg/5-beste-gratis-flitser-apps-android-en-ios/

1. Het knopje op de zaklampNone

Als je van beneden naar boven veegt, open je het menu waar je de zaklamp aan en uit kunt zetten. Maar is het je al opgevallen dat het knopje op de zaklamp ook echt naar boven en beneden beweegt? Bonustip: Heb je een iPhone die 3D Touch ondersteunt? Dan kun je harder drukken op het scherm om drie helderheidsstanden te kiezen voor je zaklamp.

2. Kaarten

NoneIs het je wel eens opgevallen dat Apple Kaarten altijd snelweg 280 laat zien? Dat is niet zonder reden: die weg leidt je van San Jose naar San Francisco in Californië. Die route loopt langs het hoofdkwartier van Apple!

Momenteel is Apple druk bezig met het bouwen van een nieuw hoofdkantoor. Waarschijnlijk zal het adres op het icoon van Kaarten ook veranderen na de grote opening van het nieuwe kantoor.

3. Klok

None

Je denkt misschien dat Klok een stilstaand icoon is. Toch beweegt deze mee met het huidige tijdstip. Zelfs de secondewijzer is precies op tijd!

4. Twee manieren voor opnemen

Waarschijnlijk is het je wel eens opgevallen: hoe je een oproep beantwoord is verschillend bij een ontgrendelde en vergrendelde iPhone. Als je iPhone ontgrendeld is, druk je op de groene knop, terwijl je bij een vergrendelde iPhone over het scherm moet vegen om op te nemen. Bonustip: Wil je een oproep weigeren terwijl je iPhone vergrendeld is? Druk dan op de vergrendelknop!

None

None5. Meerdere apps tegelijk sluiten

Je weet waarschijnlijk al dat je met een dubbele druk op de thuisknop je openstaande apps kunt zien. Dit is ook de plek waar je de apps kunt afsluiten door ze naar boven te vegen. Wist je dat je meerdere apps tegelijk kunt afsluiten? Veeg simpelweg met meerdere vingers over het scherm! Dat kan bijvoorbeeld met twee duimen, of met de wijs- en middelvinger van één hand.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

Over de auteur

0 Comments

Geef een reactie