5 snelle oplossingen die vaak gewoon niet werken

Er zijn weleens van die dingen die een goede, snelle oplossing lijken te zijn, maar waarvan achteraf blijkt dat het niets meer dan geld- en/of tijdsverspilling is geweest. Hier noemen we er vijf. Lees ook: De 5 dingen die je niet moet proberen te veranderen.

Liposuctie

Liposuctie is een snelle, handige manier om af te vallen en vet kwijt te raken op de plekken waar je dat het liefste wilt. Het is prijzig, en niet altijd zonder risico’s. Liposuctie is effectief, en je ziet meteen het resultaat. Maar als je daarna weer in je oude gewoonten vervalt, waarbij je slecht eet en weinig beweegt, ben je zo weer terug bij af. Overweeg dit dus alleen als je echt van plan bent om daarna je levensstijl aan te passen zodat je niet steeds opnieuw bij de kliniek langs moet gaan.

Jezelf uithongeren

Sommige mensen die snel af willen vallen kiezen ervoor om zichzelf uit te hongeren. Maar je lichaam past zich snel aan dit gedrag aan, waardoor je stofwisseling vertraagt en je met allerlei andere complicaties te maken krijgt. Als je daarna weer gewoon gaat eten, is je lichaam daar niet meer aan gewend en kun je juist sneller aankomen.

Energiedrankjes

Energiedrankjes geven je even een snelle boost vanwege de cafeïne, suiker en andere ingrediënten, maar na een tijdje zijn deze middeltjes uitgewerkt en krijg je een zogenaamde ‘crash’ waarbij je nog vermoeider hebt dan eerst. Er is weinig mis mee als je ze lekker vindt of even een opkikker nodig hebt, maar energiedrankjes moet je niet als vervanging zien voor voedingsmiddelen die langzaam vrijkomende energie leveren.

Trucs om snel rijk te worden

Je ziet weleens van die advertenties waarin manieren aangeprezen worden waarmee je op een snelle manier veel geld kunt verdienen. Een moeder die 8.000 euro per maand verdient door thuis te werken en tegelijkertijd voor haar kinderen kan zorgen nadat ze een kleine investering gedaan heeft in een bepaald bedrijf.

Dit soort dingen zijn vaak gewoonweg niet waar. Rijk word je door hard te werken en veel tijd te investeren in een stabiele manier om geld te verdienen en te blijven verdienen. En vaak lukt het zelfs op die manier niet eens. Als iemand je binnen zeer korte tijd veel geld belooft, kun je dit meestal beter negeren. Snel geld verdienen lukt meestal alleen als je als één van de eersten weet in te spelen op een bepaalde trend, of als je veel voorbereidingen getroffen hebt om een kans te grijpen wanneer je deze voorbij ziet komen.

Kortlopende leningen

Als je even krap zit is het aanlokkelijk om een kortlopende lening af te sluiten die je snel weer terug gaat betalen. Maar op dat moment zit je opnieuw met het probleem. Je komt gauw in een vicieuze cirkel terecht waarbij je aan het begin van de maand wat geld hebt, teveel uitgeeft, en daarna weer moet lenen. Bij het lenen moet je namelijk meer geld terugbetalen dan je geleend had, waardoor je daarna nog minder te besteden hebt.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

1 Comment

  • Peter Konings
    Posted 27/02/2017 12:12 am 0Likes

    Ik wilde een beetje geld besparen door over te stappen van provider. Op mijn zoektocht kwam ik via een promotievideo op Facebook de website https://www.allesin1vergelijken.eu met aanbiedingen van de Nederlandse Energie Maatschappij tegen. De video sprak mij aan en ik zag dat de NLE voor 29,95 abonnementen aanbiedt.

    Ik ben toen eens goed gaan vergelijken en overwegen en ben van Ziggo naar NLE overgestapt. Er kwam zelfs een monteur langs die alles gratis aangesloten heeft. Vervolgens heb ik ook mijn energie contract eens onder de loep genomen en heb ik ook hier de overstap naar de NLE gedaan.

    Voor mij waren dat twee snelle stappen die mij toch een leuk bedrag per jaar zullen opleveren. Er bestaan dus toch goede en snelle oplossingen waar je iets aan hebt en ik heb alleen al door de NLE bijna 50 Euro meer per maand en misschien zelfs meer te besteden want ik heb nu ook nog een extra korting gekregen.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]