8 websites om de tijd te doden

Behoefte aan een momentje voor jezelf? Pak een kop thee en een koekje en bezoek 8 (soms een beetje onbenullige) websites en voel je vrij te glimlachen. Voor je het weet is de dag voorbij. Lees ook: 6 apps waarmee je sterren kan kijken

People of Walmart

Het Amerikaanse warenhuis Walmart is een prachtplek voor het spotten van loslopende wannabe fashionista’s en mensen met (een beetje) overgewicht die de plank flink mis slaan. Op People of Walmart vind je de foto’s. Lees vooral de onderschriften – ze zijn hilarisch.
PeopleWalmart

Pointer Pointer

Niet te hard lachen maar zet je muis stil in het wit-omrande vierkantje en iemand op een foto wijst ernaar. Serieus, werkt elke keer én blijft leuk.

Staggering Beauty

Beetje wiebelen. En dan heel snel, steeds sneller – niet schrikken!

Imgur

De meest virale afbeeldingen, videos en GIFjes van over het hele web zie je op Imgur. Eindeloos plezier, maar pas op voor de scroll of death: posts waar honderden leuke GIFjes onder elkaar staan waardoor je uren later pas weer van je scherm op kijkt. Je kan ook meedoen met upvoten zodat een bijzonder leuk plaatje (zoals hieronder) hoger op de voorpagina verschijnt.
Knipsel Imgur vb

Eel Slap

Zet je kop thee op een veilige plek en… even lekker meppen!

Bacon Sizzling

Bacon, lekker. Ruik jij het ook?

Reddit (Funny)

Dit is zo’n webforum dat het niet moet hebben van het design maar van de inhoud. Onder funny delen gebruikers grappige (of grappig bedoelde) foto’s, videos, gifs en gedachtes in een ‘sub-reddit’. Een sub-reddit is een categorie, zoals ‘unfortunate placement‘ en ‘today I learned‘.

Koalas to the Max

Mooie polkadots opdelen. En nog een keer. Nou, nog één keer – is dat de laatste keer? Nee! Je kan oneindig doordelen…

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?1Meh...1Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]