The Pirate Bay in 90 MB

De complete inhoud van The Pirate Bay is nu te downloaden via een bestand van slechts 90 MB. Een gebruiker heeft een script geschreven om dit mogelijk te maken. Dit meldt geek.com.

Pirate Bay-gebruiker allisfine heeft de gehele site gescand met een zelfgeschreven script. Hierdoor kreeg hij magnet links en filterde hij reacties uit de resultaten. Het resultaat: magnet links van 1.643.194 torrents gepresenteerd in een bestand van 164 MB, die te zippen is tot een bestand van 90 MB. Hiermee zijn in ieder geval reeds bestaande torrents veiliggesteld.

Het bestand is te downloaden via deze link op -uiteraard- The Pirate Bay en vervolgens als volgt te gebruiken: unzip, open het tekstbestand in teksteditor/kladblok/.., zoek in de tekst bijvoorbeeld naar ‘Boondock‘ voor Boondock Saints, kopieer de volledige regel en voer deze in in Google (of een andere zoekmachine natuurlijk).

The Pirate Bay is voorlopig nog niet offline, dus tot die tijd is ook nog te werken met de tips die eerder gegeven zijn op Lifehacking:
Hoe omzeil je de blokkade van The Pirate Bay?
Hoe kun je The Pirate Bay toch bezoeken?

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

3 Comments

  • qedqubit
    Posted 17/02/2012 3:38 pm 0Likes

    de universiteit in Delft heeft tribler (http://dl.tribler.org/download.html) ontwikkeld, dat onafhankelijk is van torrentsites.
    http://www.oneswarm.org/ is op/door een amerikaanse universiteit ontwikkeld , en beweert je privacy te kunnen garanderen, en lijkt iets vergelijkbaars te doen als tribler, namelijk torrents via de gebruikers ervan te sharen.-je kunt vrienden groepjes maken (met mensen die je totaal niet kent (???))

    handig van beiden is dus dat je een groep “linux distributies” of “2012 720p” kunt aanklikken & daarbinnen kunt vinden wat je wil.
    als kaaskop zijnde ben ik natuurlijk voor het in python geprogrammeerde tribler, maar de gebruikers interface bevalt me totaal niet, dan liever OneSwarm, dat in je webbrowser opent, maar meer instelmogelijkheden biedt.–gelukkig zijn beiden opensource, dus iedereen die programmeren kan, kan eraan sleutelen & z’n eigen smaak realiseren

  • Jeroen
    Posted 13/02/2012 4:04 pm 0Likes

    Genoeg andere alternatieven lijkt me. Piratebay is natuurlijk populair, maar er zijn genoeg gelijkwaardige sites a la BTJunkie / Kickasstorents / Mininova weet ik veel wat allemaal. En ben je een beetje serieuze downloader, dan heb je gewoon nieuwsgroepen 😉

  • Karlo
    Posted 13/02/2012 2:38 pm 0Likes

    Als je transmission gebruikt (Linux/Mac/BSD/…) kan je de hash meteen in het programma invoeren en begint hij na een tijdje gewoon te downloaden 🙂

Comments are closed.