Volle trein? Zo vind je (bijna) altijd een zitplaats

De overvolle treinen van de NS, het is de laatste weken een veelgehoorde klacht van reizigers. Dat de NS ook nog van plan is minder treinen te laten rijden op veel trajecten lijkt er alleen maar op te wijzen dat we steeds vaker zullen moeten staan in volgepakte treinen.

Vind de juiste coupé

Of niet? Met deze handige tip is de kans namelijk groot dat je als een van de eerste de trein in kunt en jezelf van een zitplaats kunt verzekeren in een tweede klas coupé. Dit door sneller dan andere onrustige reizigers te spotten wat de eerste en wat de tweede klas rijtuigen zijn. Tuurlijk, er staan grote cijfers aan de zijkant, maar wist je dat er een veel snellere manier is om te zien wat eerste klas en wat tweede klas is? Kijk dan de volgende keer niet naar de deuren om de cijfers te zoeken, maar naar de ramen van de coupé! Als er onder de ramen een extra blauwe balk te zien is, dan is dat de eerste klas. Mist deze dunne balk, dan is het een tweede klas rijtuig.

Zo kun je de volgende keer dus veel sneller zien waar je heen moet lopen, en voorkom je dat je met je neus voor een eerste klas rijtuig staat.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?1Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]