Alwéér gourmetten met Kerst? 5 tips voor een creatieve twist!

Het einde van het jaar nadert, de Sint is alweer enige dagen geëmigreerd en de voorbereidingen voor Kerst en Oudejaarsdag kunnen worden getroffen. Gourmetten is voor veel families en vriendengroepen een jaarlijks terugkomend fenomeen en is al jaren een populaire bezigheid rond de feestdagen. Allemaal leuk en aardig, maar na al die jaren is het misschien tijd voor wat afwisseling.

Pizzagusto

Trebs Pizzagusto 6

Gezellig met z’n allen aan een tafel en iedereen die z’n eigen gerechtje maakt. Nee, ik heb het niet over de klassieke gourmet-set, ik heb het over de Pizzagusto! Met deze pizzaoven kun je zes kleine pizza’s bakken of één grote, ideaal voor een bijeenkomst van vrienden of familie. Vooral kinderen zijn gek op deze pizza-variant van het gourmetten.

Steengrill

Steengrillen

Ben je met een kleinere groep en wil je naast klassiek gourmetten ook grillen? Met de Stone Grill Party kun je tot vier personen gourmetten en tegelijk grillen op een steengrill.

Fondue

Fondue

Als je gezellig met de groep eet hoef je natuurlijk niet alles te bakken, een fondueset kan een leuke toevoeging zijn aan het diner. Gebruik hem met kaas en brood of dien hem op met chocola en verse aardbeien als dessert. Je hebt sets met onderstel en pannetjes met waxinelichtje of ander vuurtje.

Frituur

Gemak dient de mens

Geen zin om een pannetje in de gaten te houden? Gelukkig hebben we nog drie pakken bitterballen in de vriezer. Veel huishoudens hebben inmiddels al een klassieke frituurpan en dat blijft een populair keukenhulpje voor een snelle hap.
Frituren hoeft echter niet altijd ongezond te zijn. Met een Airfryer kun je met één eetlepel olie een volledig maaltijd ‘frituren’. Niet alleen frikadellen of kroketten kunnen in een Airfryer maar ook kip en aardappeltjes heb je in no-time gaar met de Airfryer.

Gourmet

De klassieker

Heb je een iets grotere groep en ga je liever klassiek gourmetten? Met deze set kun je tot acht personen naar hartenlust gourmetten. Handigheidje: door verschillende kleuren op de pannetjes is het makkelijk om de pannetjes uit elkaar te houden!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[wpterms id="3193"]