Amazon nu ook in NL actief: kopen, kopen, kopen!

Op zoek naar een nieuwe koptelefoon? In de markt voor een Nintendo Switch? Is je smartphone aan vervanging toe?! Per vandaag ben je niet langer aangewezen op de Bol.coms, MediaMarkten en Coolblues van deze wereld, want gigakiloknaller Amazon heeft nu ook een in Nederland gevestigde webwinkel. Dus trek de poeplap en tel uit je winst!

Sinds vandaag is ‘s werelds grootste onlinewinkel ook in Nederland actief. Het van oorsprong Amerikaanse Amazon opende vanochtend haar digitale deuren en de verwachting is dat dat nogal wat gevolgen heeft voor de Nederlandse retailmarkt.

Maar wat betekent het voor ons, de Nederlandse consument? Nou, laten we zeggen dat Amazon Nederland ons een interessante deal voorschotelt. Of beter: an offer you can’t refuse, maar dan zonder afgehakt paardenhoofd in je bed…

Abonnement: 3 euro!

Om te beginnen is Amazon een tikkie groter dan de rest van de Nederlandse webwinkels. Op termijn zullen er ruim 100 miljoen verschillende producten online beschikbaar zijn; van kattenbakvulling tot gamelaptops, van outdoorkleding tot laboratoriumbenodigdheden – yep, op een gegeven moment hoef je écht nooit meer de deur uit voor je spullen. En als je de grootste bent, kun je spullen ook voordeliger aanbieden, en daar hebben wij dan weer profijt van.

Daarnaast worden alle bestellingen vanaf 20 euro gratis bezorgd, waarbij geldt: vóór middernacht besteld, de volgende dag in huis. Helemaal top dus. Maar het kan nog beter!

Als je namelijk een Amazon Prime-abonnement neemt, is bezorging ALTIJD gratis – of je nou een pakkie rietjes van een eurootje koopt of een setje rubber à 3200 piek voor onder je Jeep. Maar het kan nóg beter!

Want bij dat Prime-abonnement krijg je namelijk óók toegang tot de videodienst en Netflix-concurrent Amazon Prime Video, gamestreamingdienst Twitch Prime én onbeperkte foto-opslag met Amazon Photos. En het allermooist is: dat allemaal kost je slechts 2,99 euro per maand. En ja, dat maakt de keuze uiteindelijk wel heel erg makkelijk…

Update: En o ja, de eerste maand kun je Amazon Prime HELEMAAL GRATIS proberen en gebruiken!

Nieuw slim apparaat in huis? Bescherm ‘m tegen hackers!

Tell Us What You Think
7Te gek11Leuk1Serieus?1Meh...12Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]