Gratis Android applicaties voor een betere productiviteit

Op Stepcase Lifehack is een tweedelig artikel (deel 1 en deel 2)geplaatst met een aantal interessante applicaties voor Android, het mobiele besturingssysteem van Google. We schrijven niet vaak over Android en ik kan ook slecht beoordelen hoe goed de applicaties werken. Maar een programma als ActionComplete en Share your Board zien er wat mij betreft wel interessant uit. RemoteDroid is door Lifehacking-lezer @johanvoets al eens getest en gefilmd.

[HTML1]

Wat zijn jullie ervaringen met Android en productiviteitsoftware? Laat het weten in de reacties.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

4 Comments

 • Johan Voets
  Posted 04/08/2009 12:13 pm 0Likes

  @mike correct, je kunt remoteDroid het best vergelijken met een draadloze toetsenbord/muiscombinatie.

  @Joerie
  Het nu voor mij zit hem in hele kleine dingetjes. Ik heb bijvoorbeeld geen Mediacenter-oplossing in huis, maar sluit mijn laptop direct aan op de tv. Met remotedroid kan ik nu gemakkelijk een filmpje aan of uitzetten, geluid harder zachter, etc. Ook tijdens presentaties kan ik gebruik maken van mijn mobieltje als “doorklikker”. Wederom, net als een toetsenbord/muis, maar dan wat compacter.

 • Joeri El Hazimi
  Posted 01/08/2009 9:33 am 0Likes

  Iemand die kan vertellen wat hier de meerwaarde van is?

 • mike
  Posted 31/07/2009 8:59 am 0Likes

  Suf, is niet echt remote. Je moet naast je computer zitten om hem te kunnen bedienen. Lijkt meer op een draadloos toetsenbord.

 • Joris Blaak
  Posted 30/07/2009 2:37 pm 0Likes

  Share your board gebruik ik ook al, geniale app, daarnaast gebruik ik als tegenhanger van Mobypicture van de Iphone de applicatie Pixelpipe, deze werkt hetzelfde alleen heeft nog veel meer opties. Ook evernote, FTP en WordPress.

  Zonet ook even Remotedroid geprobeerd maar helaas werkt dit niet, mogelijk doordat ik op netwerk van het werk zit.

Comments are closed.

%d