Dit zijn de beste apps van maart

Ook in 2018 zetten we elke maand de beste apps voor Android en iOS voor je op een rij. Of ze nou superhandig zijn, een groot probleem oplossen of gewoon leuk zijn: dit zijn de beste apps van maart.

https://lifehacking.nl/persoonlijk-tips/gratis-series-en-films-kijken-met-terrarium-tv/

Datally

Android

Prijs: Gratis

Datally helpt je om data te besparen. Per app zie je hoeveel megabytes je hebt verbruikt. En als je een app even niet actief wilt gebruiken, kun je het dataverbruik voor deze app tijdelijk stopzetten. Statistieken bekijk je per dag en moeten je inzicht geven in welke apps op je smartphone de meeste data verbruiken. Google claimt dat je met de app minstens dertig procent op je dataverbruik kunt besparen.

Firefox Focus

Android / iOS

Prijs: Gratis

Surfen zonder dat trackers je gedrag bijhouden? Graag! Mozilla levert met Focus een superveilige browser die ervoor zorgt dat je relatief anoniem op het net ronddwaalt. Je kunt aangeven wat de browser allemaal moet blokkeren: zo kun je advertentie-trackers blokkeren, maar ook analyse-trackers of sociale trackers. Deze laatste instelling is handig als je niet wilt dat bijvoorbeeld Facebook je volgt als je bij de site bent ingelogd.

Sounds App Music

Android / iOS

Prijs: Gratis

Met de Sounds App deel je gemakkelijk muziek die je vindt op diensten als Spotify en Apple Music. Standaard kun je dertig seconden gratis luisteren, maar als je bijvoorbeeld een Spotify Premiumaccount hebt, kun je deze aan de app koppelen. Deel de preview inclusief artwork via Facebook, Snapchat, Messenger of via een bericht. Je kunt zelf fragmenten inkorten en in de app met fans van dezelfde muziek communiceren. Een leuke app, maar als je alle functies van de dienst wilt gebruiken, heb je een schandalig duur betaald abonnement van 9,99 euro per maand nodig.

SnoreLab

Android / iOS

Prijs: Gratis

Met SnoreLab houd je bij hoeveel je snurkt tijdens je slaap. Zorg ervoor dat je smartphone is aangesloten op een stopcontact en geef de app toegang om je microfoon te gebruiken. Na een slaapsessie geef je aan of er bepaalde factoren waren die bij konden dragen aan je gesnurk. De app probeert verbanden te herkennen en je tips te geven. SnoreLab kan worden geïntegreerd met de standaard gezondheids-apps van je iPhone of Android-toestel.

Isometric

iOS

Prijs: €2,99

Isometric is een leuke app waarmee je mooie geometrische vormen kunt maken en zo bijvoorbeeld unieke achtergronden voor je iPhone kunt creëren. De app is makkelijk te begrijpen en je behaalt snel een leuk resultaat. Voeg op het einde nog een mooi filter toe of verander de achtergrondkleur. Je exporteert je kunstwerk als afbeelding of vector, maar voor deze laatste optie moet je nog eens drie euro betalen. De app is leuk, maar wel een tikkeltje aan de dure kant.

Meetup

Android / iOS

Prijs: Gratis

Op zoek naar bijeenkomsten bij jou in de buurt? Installeer dan de app Meetup. Je ziet in één oogopslag welke evenementen, zoals bijvoorbeeld taalcursussen, kookclubs of meditatieavonden, in jouw stad worden georganiseerd. Meetup is ook handig als je net naar een andere stad bent verhuisd en nieuwe mensen wilt leren kennen. Uiteraard kun je ook zelf evenementen organiseren en mensen via de app hiervoor enthousiast maken.

Selfissimo!

Android / iOS

Prijs: Gratis

Een digitale pasfotoautomaat op je mobiel! Laat de app foto’s achterelkaar nemen en Selfissimo! lijmt deze als een oldskool collage aan elkaar. Je wordt gevraagd om steeds even een andere pose aan te nemen, de app maakt automatisch foto’s. Je kunt het resultaat opslaan of meteen versturen; het heeft verder geen bewerkingsopties, behalve dat je een individueel plaatje kunt verwijderen. Deze app gebruikt experimentele Google-technologie. Google heeft overigens nóg twee andere foto-apps uitgebracht: Scrubbies en Storyboard.

HYPERSPEKTIV

iOS

Prijs: €2,29

Met deze app maak je spooky foto’s en video’s met behulp van live filters. Denk aan Stranger Things en andere lo-fi effecten. De kwaliteit van de filters is erg goed en origineel. Als je af en toe een experimentele foto of video op je Instagramwand wilt plaatsen, is dat met Hyperspektiv een fluitje van een cent. De app kost 2,29 euro, maar daarvoor krijg je dan ook een heleboel gruizig.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

1 Comment

  • floor reijnen
    Posted 09/03/2018 3:29 am 0Likes

    De Firefox Focus is zeker een aanrader! Mooi lijstje van apps in zijn geheel hoor. Top!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: