Wapen je tegen spam en versleutel je emailadres

Tegenwoordig is het voor bedrijven een steeds groter wordende uitdaging om hun doelgroep te bereiken en de zoektocht naar klanten wordt steeds intensiever. Sommige bedrijven schrikken er zelfs niet voor terug om simpelweg alles wat een email-adres heeft te spammen in de hoop op klandizie. Om zoveel mogelijk email-adresssen te verzamelen kunnen organisaties een programma inschakelen om het internet af te speuren naar email-adresssen.

https://lifehacking.nl/productiviteit-tips/versla-spam-met-een-10-minute-mail/

Op websites als YouTube en 9gag kunnen gebruikers openbaar communiceren en soms wordt er een email-adres uitgewisseld in de reacties. De ‘bot’ detecteert een bepaalde volgorde zoals balblabla@lifehacking.nooit, markeert dit als email-adres en plaatst deze in de database. Gelukkig bestaat er een oplossing waardoor je je email-adres openbaar kunt uitwisselen zonder gelijk spam te ontvangen.

Scrim

scrim hoofdpagina coderen
Op de website Scrim kun je je email-adres coderen. Als bezoekers op je persoonlijke code klikken moeten ze eerst door een proces om te bevestigen dat ze geen ‘bot’ zijn voordat ze je email-adres te zien krijgen. Je vult simpelweg je email-adres in en Scrim genereert verschillende codes voor social media, HTML documenten en forums.

scrim lifehacking email-adres coderen

Scrim is natuurlijk niet de ultieme beveiliging voor spam, maar als je toch je email-adres op een openbaar forum plaatst, plaats hem dan op z’n minst in code om de bots voor te zijn.

Tell Us What You Think
0Te gek1Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]