De 10 keer dat The Simpsons de toekomst voorspelden

Wie heeft het niet mee gekregen: Donald Trump wordt de komende vier jaar president van Amerika. De meningen zijn hier nogal over verdeeld en vrijwel niemand zag dit aankomen. Wie dit wel hebben zien aankomen zijn de schrijvers van The Simpsons. De afgelopen jaren heeft deze serie aardig wat correcte voorspellingen gedaan. Hier een aantal voorspellingen die ons achteraf een kijkje in de toekomst gaven.

https://lifehacking.nl/thuis-tips/de-10-beste-tips-voor-het-gebruik-van-netflix/

Donald Trump

De laatste voorspelling die uitgekomen is, is de voorspelling dat Donald Trump president zou worden.  Een aflevering uit 2000 voorspelt niet alleen de uitkomst van de verkiezingen maar laat ook wat “toevallige” overeenkomsten zien.

 • De scene dat Trump de roltrap afkomttrump
 • De speech
 • De stemmingen

 

Overige voorspellingen

Dit zijn niet de enige voorspellingen die The Simpsons juist hadden. Met de jaren hebben The Simpsons aardig wat correcte voorspellingen gedaan waaronder de Ebola uitbraak en 9/11. Hoe de vork precies in de steel steekt weten we niet maar het is wel heel toevallig. Hieronder een klein overzicht met voorspellingen uit de afgelopen jaren.

 1. Fifa corruptie
 2. Baby vertaler
 3. Aanval van een tijger
 4. Robotten in de bibliotheek
 5. Het jatten van frituurvet/olie
 6. Het gebruik van touch keypad
 7. Smart Watch en videochat
 8. Paardenvlees
 9. Het afluisteren van de overheid
 10. 9/11

Je kunt dus bijna wel zeggen dat het kijken van The Simpson een lifehack op zich is. Dit artikel is uiteraard geschreven met een dikke knipoog maar we zijn benieuwd naar wat jij van deze voorspellingen vindt?

Tell Us What You Think
7Te gek0Leuk4Serieus?2Meh...2Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]