Nieuwe kerstversiering? Dat kan supercheap!

Zo… Klaas is koud terug naar Spanje, de schoorsteenvegers zijn schoon en de laatste pepernoten liggen vergeten onder de bank of koelkast – hoog tijd om de kerstspullen tevoorschijn te trekken! Maar die ouderwetse kerstballen kunnen echt niet meer hoor, en de piek is stuk, het engelenhaar plakt aan elkaar en de candy canes zijn aangevroten. Gelukkig kun je flink wat besparen als het aankomt op nieuwe kerstversiering!

1. Doe het zelf

De makkelijkste manier om te besparen is om zelf iets in elkaar te fröbelen. YouTube, Pinterest en bijvoorbeeld Instructables staan vol met ultragezellige doe-het-zelfprojecten voor allerlei soorten kerstversiering.

2. Kies goedkopere winkels

Hoe verleidelijk het ook is om je huis he-le-maal vol te hangen met veel te dure versiering, je kunt je kerstboom en woonkamer net zo goed voor een minimaal budget opleuken. Zo verkopen Action, Lidl en Hema prima en toch goedkope kerstversiering zoals kerstballen, inpakpapier en strikken. Als je twijfelt over de kwaliteit, kun je natuurlijk altijd even lang de winkel zelf.

3. Het laatste moment

De laatste dagen voor kerst worden kerstattributen steeds goedkoper. Als je wacht tot de dag vóór kerstmis, kun je echt voor een prikkie je hele huis versieren. Omdat winkeliers er tegen die tijd alles aan doen om van die troep af te komen, kunnen de kortingen oplopen tot wel 70 procent. Grijp je kans dus op het goeie moment, dan hou je tenminste geld over voor de écht belangrijke dingen.

4. Na de kerst

Oké, nu moet je echt goed luisteren: als je namelijk écht goedkoop kerstversiering wil scoren, moet je gewoon wachten tot ná kerst. De dagen na kerst kan de korting op kerstbomen, inpakpapier en kerstballen oplopen tot wel 90 procent! Oké, dat betekent dat deze kerst nog effe goed schraal is, maar door alvast voor volgend jaar in te slaan kun je enorm veel besparen. Niet verder vertellen hè? ?

Ook lezen: 25 lifehacks voor een makkelijke kerst

Tell Us What You Think
1Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...1Stom

About Author

0 Comment

  • Isabelle
    Posted 18/12/2017 3:09 pm 0Likes

    Handige tips voor het besparen op kerstversiering. Ik hergebruik vaak kerstspullen en gebruik ze dan net even anders dan het jaar ervoor. Zo lijkt het net alsof ik nieuwe kerstspullen heb maar het kost mij geen geld!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]