De truc met de emmer & de smartphone #hacktheholiday

Jaja, we hebben keihard gewerkt en eindelijk, eindelijk is de vakantie daar! We stouwen onze wagen vol bagage, hangen de caravan erachter, installeren de jengelende kinderen op de achterbank en weg zijn we. Is het nu de Ardèche, bocht 7 op Alpe d’Huez of een Spaanse Costa; uitgerust, ontspannen en gefeest zal er worden! Lees ook: Tips voor autorijden in het buitenland.

De smartphone nemen we uiteraard ook mee. Hoe kunnen we anders de thuisblijvers op de hoogte houden van onze avonturen? Kiekjes van de kinderen, de camping en Bauke Mollema in volle inspanning posten we op Instagram, Facebook of Twitter.

https://lifehacking.nl/onderweg/plan-je-complete-vakantie-in-google-trips/

‘s Avonds gaat natuurlijk de barbecue aan. En zou het ook niet leuk zijn om met z’n allen te genieten van de muziek die netjes verzameld is op de smartphone? Helaas staat de bluetooth geluidsinstallatie thuis en enkel het ingebouwde speakertje is niet voldoende om het feestje op gang te brengen.

Emmer

Als lifehacker van het eerste uur weten we wel raad! Een (lege) emmer wordt op de zijkant op tafel geplaatst en daarin leggen we de smartphone. In plaats van in alle richtingen uiteen te spatten, zal het geluid netjes geboost worden richting het vrolijke publiek dat spontaan een polonaise zal inzetten.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]