DIY

5 tips voor een geslaagd dagje strand

Redactie Lifehacking
Geschreven door Redactie Lifehacking

De zomer staat voor de deur en met een beetje geluk zullen we weer heel wat uurtjes op een (exotisch) strand doorbrengen. Of je nou op het strand zit bij Scheveningen of een zonnetje pakt aan de Turkse Rivièra, deze 5 tips kun je overal toepassen voor een heerlijk dagje naar het strand!

De beste barbecue-apps voor het warme zomerweer

1. Gebruik een hoeslaken als strandhanddoek

757acfc84b092eccd72f5069278c3966
Ga je naar het strand met een jong kind? Niet alleen baken je zo een beetje een speelruimte af, je voorkomt ook nog eens handen vol met zand op je handdoek!

2. Neem talkpoeder mee

232-e1464963874763
Talkpoeder absorbeert vocht. Meestal blijft er een hoop zand aan je voeten plakken en vooral als je met de auto bent is dit een probleem. Door je benen en voeten in te wrijven met talkpoeder, klop je al dat zand zo van je af!

3. Bewaar een lege zonnebrandfles

secret-compartment-suncreen-bottle
Even omspoelen en het is een geweldige plek om dingen in op te bergen! Mocht je tas worden geplunderd, dan is de kans ook nog eens groot dat ze het belangrijke flesje laten liggen.

4. Neem wat cupcake papier mee

muffin-cup-melting-ice-cream
Wil je genieten van een ijsje zonder plakkerige vingers? Door het stokje door het papier te drukken houd jij je handen schoon!

5. Stop je telefoon in een plastic zakje

147f1d53_IMG_3797.xxxlarge_2x
Wil je gewoon je telefoon gebruiken zonder dat deze nat wordt of vol met zand raakt? Doe hem in een plastic zakje! Door bijvoorbeeld een boterhamzakje te gebruiken blijft je telefoon veilig en je kan het touchscreen gewoon blijven gebruiken.

over de auteur

Redactie Lifehacking

Redactie Lifehacking

Lifehacking.nl gaat over slimmer werken en slimmer leven. Diverse auteurs schrijven over het snijvlak van kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling, timemanagement en digitale innovaties. Lifehacking organiseert regelmatig activiteiten en we geven workshops, brainjams en lezingen over lifehacking-gerelateerde onderwerpen.

Reageer

1 reactie