DIY

Cadeautjes inpakken zonder plakband

Avatar
Geschreven door Chwhynny Overbeeke

Binnenkort mogen we weer cadeautjes inpakken voor Sinterklaas of de Kerstman. Naast inpakpapier, is een stukje plakband wel zo handig. Tenminste, dat zou je denken. Lifehacking heeft ontdekt hoe je zonder plakband cadeautjes in kunt pakken.

Deze winkels doen mee aan Black Friday

Oef, je bent er bijna. Het kerstmenu is gepland, je hebt alle cadeautjes gekocht, inpakpapier ingeslagen, naamkaartjes gemaakt… Je hebt echt overal aan gedacht. Althans, zo lijkt het. Want nu het tijd is om de cadeautjes te gaan inpakken, blijkt dat je één belangrijk element over het hoofd gezien hebt: plakband.

Inpakken zonder plakband

Plakband is echt iets wat je makkelijk vergeet, omdat je het niet al te vaak nodig hebt en er meestal wel een rolletje in een of andere lade rondzwerft. Maar deze keer dus niet, natuurlijk. Nu kun je naar de winkel gaan, maar dit kost tijd en weinig mensen gaan voor hun plezier zo vlak voor de kerst een drukke winkel in.

YouTube gebruiker BeatTheBush laat een handige manier zien om zonder plakband of lint cadeautjes in te pakken. En eigenlijk ziet het er een stuk netter en mooier uit!

over de auteur

Avatar

Chwhynny Overbeeke

Reageer

1 reactie