DIY Productiviteit

De vakantie zit er (bijna) op – tijd voor #HackToSchool

Net als vorig jaar kun je komende week op Lifehacking een speciale serie verwachten onder de titel “Hack to school“. Nu de vakantie er op zit en het normale leven weer begint kan het geen kwaad om een extra steuntje in de rug te krijgen. Studenten en scholieren uit Nederland, wees welkom de komende week met tips en hacks speciaal voor jullie! Of je nu een verse eerstejaars bent of een langstudeerder, er zal de komende dagen zeker iets voor je bij zitten. Van het goedkoop inrichten van je studentenkamer via concentratietechnieken naar het beveiligen van je gadgets. Hou de #hacktoschool hashtag de komende dagen in de gaten voor de laatste tips en artikelen voor studerend Nederland en België!

Heb je zelf een goede tip, laat het ons weten via Twitter op @lifehacking met de hashtag #hacktoschool of via het tipformulier. Laat ze maar komen!

over de auteur

Avatar

Frank Meeuwsen

Frank Meeuwsen is een onafhankelijk digitaal strateeg in zijn bedrijf The Incredible Adventure starts here... en oprichter van de website Lifehacking.nl. Tevens is hij voor Evernote de Nederlandse ambassadeur Zakelijk Gebruik.

Frank gelooft sterk in Getting Things Done. Nu nog het in de praktijk zien te houden. Je vindt hem vooral op Twitter en Google+.

Reageer

3 Reacties