DIY

€4 iPad Dock (updated)

Ben je een van de gelukkige bezitters van een iPad, dan weet je hoe lekker het is om de iPad mooi neer te zetten. Hoeveel simpeler kan je het krijgen dan dit prachtige houten iPad dock?

Een echt handgemaakt product voor jouw geliefde iPad. Eenvoudig zelf te pimpen 🙂

Op de foto’s zie je het eerste pre-productie model, we zijn constant bezig met het verbeteren van het €4 iPad dock. De eerste stap wordt een mooiere afwerking.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor het €4 iPad Dock. Zodra we 50 hebben dan gaan we produceren. Om de verzendkosten hoef je het ook niet te laten, slechts €3,50 in NL.

Heb je een verbetering voor het €4 iPad Dock? We horen het graag (comments)!

Vanaf nu te koop in de LifehackingShop!

UPDATE: Na honderden aanmeldingen gaan we beginnen aan de productie van de €4 iPad Dock Stands! We moeten het een stand noemen en niet een dock, wat dat zou impliceren dat er een dock connector in zou zitten. Dat is niet het geval, dus noemen we het vanaf nu een stand. Excuses voor eventuele verwarring, ons Engels was niet zo goed 😉 Aan een echt dock wordt gewerkt, dat wordt de volgende versie.

De €4 iPad Stand ‘specs’
130 x 80 x 24 mm
180 gram
zacht geschuurd hout

Na drie dagen testen met een iPad blijkt het hout niet te krassen, valt de iPad niet om als je op het scherm tikt en kan je ‘m ook horizontaal gebruiken en tegelijkertijd opladen 🙂

UPDATE 2: Zelf maken? De instructies staan op Instructables!

UPDATE 3: Dit vonden enkele internationale websites van de €4 iPad Stand:

Screen shot 2010-04-28 at 6.09.24 PM Wired Gadget Lab:  “For €4 (just over $5, or the price of a cup of expensive Seattle chain-store coffee), you could have yourself this rough but functional iPad dock.”

Screen shot 2010-04-28 at 6.09.37 PM The Unofficial Apple Weblog (TUAW): “a brilliantly simple iPad dock

Screen shot 2010-04-28 at 6.09.49 PM CrunchGear: “This $5 iPad dock is actually worth about $5

Idee: Martijn Aslander, productie: Simon Blazer, fotografie: David Bakker

€4 iPad Dock front €4 iPad Dock

€4 iPad Stand v2 €4 iPad Stand v2
De verbeterde versie van €4 iPad Stand. De voorkant is wat kleiner geworden en nu met charmant klein kuiltje om bij de home button te komen 🙂

over de auteur

Redactie Lifehacking

Redactie Lifehacking

Lifehacking.nl gaat over slimmer werken en slimmer leven. Diverse auteurs schrijven over het snijvlak van kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling, timemanagement en digitale innovaties. Lifehacking organiseert regelmatig activiteiten en we geven workshops, brainjams en lezingen over lifehacking-gerelateerde onderwerpen.

Reageer

59 Reacties