DIY

Snel je t-shirt opvouwen

How to-video’s zijn razend populair op internet. De komende tijd willen we een aantal pareltjes opduiken van het internet en met jullie delen. We beginnen met een paar klassiekers en hopen in de toekomst jullie te verbazen met interessante video’s. Heb je tips voor mooie/handige how to’s? Schroom niet en plaats die in de comments of stuur ‘m in via het contactformulier.

We beginnen deze reeks met een video die uitlegt hoe een t-shirt snel opgevouwen kan worden:

over de auteur

Avatar

Freerk Terpstra

Na mijn hbo bachelor communicatie (Inholland) heb ik communicatiewetenschap aan de UvA gestudeerd. Mijn bachelorscriptie bij Inholland ging over Het Nieuwe Werken en de mogelijkheid om online samen te werken in een virtuele organisatie. Bij de UvA ging mijn thesis over sociale media en de kansen voor bedrijven om dit goed in te zetten. Inmiddels werk ik als consultant bij Rapid Circle. Ik geef advies op het gebied van interne communicatie, met voornamelijk op het inzetten van online tools om de interne communicatie te verbeteren. Wij gebruiken daar Office 365 voor, met een belangrijke rol Sharepoint Online en Yammer.

De vrije tijd wordt gevuld met hardlopen, basketballen en het kijken van documentaires.

Volg me op Twitter en Google+.
Ik kan één kaarttruc

Reageer

4 Reacties

  • Leuke video, blijft klassieker. Maar… niet bruikbaar als je t-shirts van verschillende maten opvouwt: ze krijgen elk een ander formaat.

  • Het was even puzzelen, maar nu heb ik het onder de knie. Erg leuk om zo’n routineklusje eens heel anders te doen! En: als je hem steeds pakt op dezelfde afstand van de lengte-as, worden alle maten shirts even breed opgevouwen.