DIY

Win een fraaie poster met lifehacks!

Het is natuurlijk ideaal om elke dag op Lifehacking de leukste en meest interessante tips en inzichten te lezen die je moeitelozer laten leven en je slimmer laten werken. Maar zou het niet handig zijn om de allerbeste Lifehacks op posterformaat ergens in huis of op kantoor te hebben hangen? Alex Croft heeft een mooie poster ontworpen met lifehacks die hij het afgelopen jaar heeft uitgeprobeerd. Elke lifehack wordt kort uitgelegd en geïllustreerd. Met deze poster aan de muur heb je altijd handige lifehacks bij de hand!

 

Check de video, je ziet zelfs één van onze lifehacks voorbij komen!

Liniaal

Croft heeft ook een aantal andere handige zaken toegevoegd: uitleg over de Heimlich manoeuvre (uit te voeren bij een blokkade van de luchtwegen, als iemand bijna stikt), mond-op-mond beademing, sneltoetsen voor op je PC of Mac en omrekentabellen voor afstanden en temperatuur. Onderaan de poster is een grote liniaal afgedrukt, voor als je even snel iets wilt opmeten.

Crowdfunding

Croft heeft de poster al ontworpen, maar heeft nog niet de financiële middelen om hem te laten afdrukken. Daar komt Kickstarter om de hoek kijken. Als hij vóór eind oktober het benodigde geld bij elkaar heeft, worden de posters op mooi papier geprint en verzonden naar de backers die hebben bijgedragen aan de realisatie van de poster.

Poster winnen?

Wij steunen het project maar al te graag door nu al drie posters aan te kopen. Als het zover komt, gaan we die natuurlijk weggeven aan de lezers van lifehacking.nl. Alex heeft zelfs toegezegd voor de winnaars een speciale boodschap op de achterkant van de posters te schrijven.

De kans vergroten dat het project doorgaat of gewoon direct zelf al een poster in de wacht slepen? Doneer dan zelf ook en draag bij aan de realisatie van dit project.

over de auteur

Redactie Lifehacking

Redactie Lifehacking

Lifehacking.nl gaat over slimmer werken en slimmer leven. Diverse auteurs schrijven over het snijvlak van kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling, timemanagement en digitale innovaties. Lifehacking organiseert regelmatig activiteiten en we geven workshops, brainjams en lezingen over lifehacking-gerelateerde onderwerpen.

Reageer

11 Reacties