Films downloaden van Netflix? Zo doe je dat!

Als je internet hebt is Netflix fantastisch, maar wat als je dat nou niet hebt? Ben je dan hopeloos verloren? Nee, want het downloaden van Netflix films is gewoon mogelijk. Lees ook: Zo krijg je meer films op Netflix.

Inmiddels is het gewoon mogelijk om een video te downloaden met de app van Netflix!

PlayOn heeft de ultieme oplossing voor streaming content opnemen naar je harde schijf. Hoe het werkt? Heel eenvoudig: je surft naar de website van PlayOn en downloadt de software. Daarna neem je een abonnement op de dienst (5 dollar per maand, dus voor eenmalig gebruik kost het je 5 dollar). Vervolgens voeg je in de Instellingen van het programma je Netflix-account toe, waarna je in het programma door de gehele bibliotheek van Netflix kunt bladeren. Zoek de films of series die je wilt, en druk op de knop Opnemen. Het duurt wel even, want het is een één op één opname, oftewel, een film, van 2 uur, duurt 2 uur om op te nemen. Het werkt fantastisch en inclusief ondertitels als je dat graag wilt.

Mag het eigenlijk wel

Als je het aan Netflix vraagt is het antwoord ‘Nee’, het opnemen van streaming content is namelijk tegen de user policy. Balen, maar er zijn verschillende meningen. Wil je hier meer over weten? Check dan even de volgende website, en bepaal of je de risico’s de moeite waard vindt.

Tell Us What You Think
2Te gek4Leuk0Serieus?2Meh...6Stom

About Author

2 Comments

 • Cor
  Posted 21/01/2017 12:22 pm 0Likes

  Je schrijft playon 1 maand voor 5 dollar maar wat gebeurt er na die maand wordt je dan geblokt of kan je het programma nog gebruiken

  • Harry Smittenberg
   Posted 13/08/2022 2:42 pm 0Likes

   Sinds begin dit jaar kun je niet meer kiezen voor Nederlandse ondertiteling bij Play-on. Voor mij de reden om Play-on stop te zetten… jammer!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]