Durf! van Seth Godin door de leden van Boeklezers.nl

De afgelopen maand hebben Lifehacking lezers het boek Durf! van Seth Godin gerecenseerd op de site Boeklezers.nl. Het heeft helaas iets langer geduurd dan gepland om te verzamelen en te plaatsen, maar nu komt het er dan toch van. Wat is de algemene opinie over het boek? Niet heel positief.

Ik kan me er bij aansluiten. Ik heb Seth Godin hoog staan. Al sinds zijn eerste experiment met het gratis weggeven van boeken begin deze eeuw volg ik hem en lees ik al zijn nieuwe werken. Maar bij Durf! moet ik me aansluiten bij de onderstaande recensies. Het is wat eentonig, hij herhaalt zich erg vaak en er zit wat mij betreft weinig urgentie en drang in het boek. Het lijkt alsof wat losse aantekeningen en blogposts bij elkaar zijn gezet en direct zijn uitgegeven.

De reviews kun je in zijn volledigheid lezen op de site van Boeklezers.nl, hier vind je een korte bloemlezing

Marcel Revet: “[…]Op zich een goede boodschap, maar die wordt wat simplistisch en eentonig herhaald. […]”

Karin de Zwaan-Vullings: “[…]Ik geef toch drie sterren omdat ondanks dat het boek niet goed is de boodschap dat zeker wel is! Seth Godin blijft inspireren.[…]”

Rutger: “[…]Een boek met een mooie flow, waarbij de opbouw je een beetje in verwarring brengt. […]”

We komen binnenkort met een nieuw boek wat kan worden gerecenseerd, hou het in de gaten!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

1 Comment

  • Sjoerd
    Posted 20/05/2011 6:05 pm 0Likes

    Ik heb het boek zelfs via boeklezers.nl gewonnen, maar ik moet het nog steeds lezen… :s

Leave a comment

[wpterms id="3193"]