Een betere concentratie met de geluiden van Noisli

Noisli is de nieuwste aanwinst op het gebied van apps en sites die je helpen met je concentratie door middel van geluid. Daarnaast is het een simpele tekstverwerker. Een soort van kruising tussen OmmWriter, Coffitivity, Focus@Will, Simply Noise en Relax Melodies. En juist die combinatie maakt Noisli sterk. Noisli is beschikbaar op het web en als app voor iPhone en iPad. 

Noisli is vooral geschikt tijdens het uitvoeren van creatieve taken, zoals schrijven. En de meeste van ons schrijven wel regelmatig, al zijn het maar notulen en e-mails.
Noisli heeft 16 geluiden waar je uit kunt kiezen. Ook kun je meerdere geluiden tegelijkertijd aanzetten. De combinatie die voor mij een betere concentratie oplevert: white noise met bos- en cafégeluiden. White noise is echter dubieus, zag ik na een rondje Googelen: de ene studie wijst uit dat het een positief effect heeft op de concentratie, de andere studie claimt juist dat het juist stress veroorzaakt. Met mate dan maar!
Op de website kun je eenvoudig alle geluiden aan- en uitklikken, en switchen naar de teksteditor. In de app is geen texteditor aanwezig, maar kun je wel eenvoudig combinaties opslaan en een timer aanzetten. Handig voor als je pomodoro’s doet, bijvoorbeeld!
Noisli is voor € 0.89 te downloaden in de App Store.
Betere concentratie met Noisli 3 screenshots app
 
 
 
 

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

3 Comments

 • Daniel
  Posted 26/05/2014 12:18 pm 0Likes

  Hey kijk. Dat is handig! En ziet er nog mooi uit. Alleen van de app word je al rustig.

 • Pim
  Posted 26/05/2014 9:44 am 0Likes

  Ik ga het eens proberen, ondertussen kost de app overigens € 1,79

  • Janine Sterenborg
   Posted 26/05/2014 4:14 pm 0Likes

   Dat is snel gegaan! Thanks voor het bericht daarover.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]