Een pdf maken op je iPad

Er zijn allerlei mooie tools om op je tablet pdf’jes te bewerken, wel 14 dingen met PDF Expert. Het kan ook handig zijn als je een pdf kunt maken. Dat kan met PDF Office voor de iPad van Readdle.

Een nieuwe pdf

Je start op je iPad PDF Office. Dan kun je een nieuwe pdf maken, bijvoorbeeld blanco of gelinieerd, maar je kunt ook vanuit je camera een foto als sjabloon gebruiken. Daarnaast kun je een plaatje of een website gebruiken als start voor je pdf. Dat laatste biedt weer andere mogelijkheden voor mooi vormgegeven pagina’s of het verder werken met content van een webpagina.
Een apart onderdeel is de formulierengenerator, waarmee je aan de hand van allerlei bouwstenen je vragen en invoervelden bepaalt.

Een pdf bewerken

Readdle is bekend geworden met PDF Expert, waarmee je pdf’jes op allerlei manieren kunt bewerken. Van het reguliere highlighten tot het toevoegen van spraakcommentaar. Vandaar dat ook de PDF Office-app allerlei manieren kent om je pdf’je te laten vormgeven, wijzigen en in samenwerking te verbeteren.

Prijs

De app werkt via een abonnementsprijs van circa 4 euro per maand en een goedkoper tarief voor een jaarabonnement.

Dus …

Wie regelmatig via pdf’s communiceert met klanten of teamgenoten die heeft aan PDF Office een mooie tool die op een iPad zorgt voor snelle pdf’jes met veel functionaliteit. Daarnaast is deze release een eerste versie, waar Readdle vast nog mooie extra’s aan gaat toevoegen.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]